Portemonnees voor dames

Populaire filters
5.394 items weergegeven

Portemonnees voor dames maken deel uit van de uitgebreide accessoirecollectie van iedere vrouw. Naast een handtas, sieraden, horloge en zonnebril is dit het ideale item om je stijl en persoonlijkheid mee te onderstrepen. Ga voor een strak designmodel, een bont gekleurd exemplaar of een minimalistisch design… Stem je portemonnee af op je favoriete schoudertas, of kies juist voor een opvallend contrasterend model, het is jouw keuze!

Portemonnees voor dames van bekende designers

Naast tassen van designers zijn ook de portemonnees van designers de laatste jaren een waar fashionicoon geworden. Opvallende logo’s, sprekende designs en exclusieve materialen maken van dit gebruiksvoorwerp een ware eyecatcher. Een grote portefeuille van een topdesigner kun je dan ook prima als een clutch gebruiken voor een chique feestje of elegante date. Je zet zo direct de toon en geeft je outfit een flinke oppepper!

Een mix van gebruiksgemak en looks

Portemonnees moeten naast mooi, natuurlijk ook gewoon praktisch zijn. Heb je veel (bank)pasjes? Ga dan voor een rechthoekig model, waar veel vakjes voor pasjes in zitten. Hier kun je briefgeld ook fijn in opbergen. Of heb je juist vaak veel kleingeld op zak? Ga dan eens voor een apart portemonneetje voor kleingeld, zo heb je snel alle muntjes bij de hand! Kies een design dat bij je tas en algemene modesmaak past, voor extra veel shopplezier.