Horloges voor dames

Populaire filters
4.137 items weergegeven

Dameshorloges van luxe merken op een rij: dat is een verleiding voor elke vrouw. Met je horloge zeg je wie je bent en show je jouw lifestyle. Eigenlijk is een horloge voor dames, net als voor heren, één van de belangrijkste accessoires. Draag je één klassieker die bij alles past of ga je voor elke dag een andere look? We hebben horloges voor dames in vele uitvoeringen: van stalen klokken tot leren exemplaren en van stoere duikershorloges tot elegante goudkleurige varianten. Er zijn horloges voor dames van classic merken, maar ook van bekende fashion brands. Zo hebben we meerdere modellen van s.Oliver, Tommy Hilfiger en Michael Kors . Bekijk de modellen dameshorloges en word verliefd! Lees meer:

Meer voor om je pols

dameshorloges

Maak een statement met je dameshorloge

Ga je voor een subtiel en elegant of sportief en kleurrijk horloge?

Horloges laten goed zien wie je bent en wat jouw stijl is. Een sportief type gaat voor een shockproof sporthorloge met vele extra functies zoals een stopwatch en waterproof effect. Wie houdt van subtiel en elegant kiest eerder voor een ingetogen damesklok om de pols, met een analoog uurwerk en een leren band of juist goudkleurige of zilverkleurige schakels. Er is echt voor elke vrouw een uniek dameshorloge, die het beste past bij jouw persoonlijkheid. Waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw horloge? Bedenk goed of je een klik hebt met het merk, want zodra dat het geval is, past het horloge echt bij wat jij uit wilt stralen. Ook is het handig om te kijken of je de sieraden die je al hebt, zoals armbanden en ringen , goed kunt combineren met het horloge. Ga bij jezelf na wanneer je dit horloge meestal draagt: een zakelijk horloge is vaak ingetogen, terwijl een horloge voor je vrije tijd meer op mag vallen. Allemaal 'horlogezaken' om rekening mee te houden!

De trend van nu is een groot horloge, alsof je hem van je vriend hebt geleend. Het mannenhorloge voor dames is het liefst zilver- of goudkleurig en heeft grove schakels en een groot uurwerk met een chronograaf erop. Zo'n horloge staat super wanneer je hem los om je pols laat bungelen en er een blouse en trui met omgeslagen mouwen bij draagt, zodat je boyfriend watch extra in het oog springt. Een jeans en instappers erbij geven je een nonchalante look. Kleine horloges zijn ook weer hot, geïnspireerd op de roaring twenties. Subtiel, zodat je er ook een rij armbanden bij kunt dragen of jouw meest dierbare ringen.