Zonnebrillen voor dames

Populaire filters
4.924 items weergegeven

Als de zon weer achter dat eindeloze wolkendek vandaan komt in het voorjaar wil je maar één ding, genieten van die fijne vitamine D boost, met een fashionable zonnebril op je hoofd! Ga voor een tijdloze pilotenbril of juist voor een trendy seventiesmodel… Je maakt je zomerse look af met een zonnebril voor dames die jouw persoonlijkheid onderstreept: zonnig en flamboyant, of juist stralend ingetogen.

Zonnebrillen voor dames met smaak

Een zonnebril is natuurlijk nodig om je ogen tegen felle uv-straling te beschermen, maar vormt ook een onmisbaar modeaccessoire tijdens de zomermaanden. Verschuil je achter een grote spiegelende statementbril, of ga voor een kleiner model dat de aandacht niet direct wegtrekt van je nieuwe zwierige jumpsuit… Je draagt hem tijdens een dagje op het strand, een citytrip of naar een zakenlunch en zorgt voor de eerste indruk die je maakt. Kies je zonnebril dan ook zorgvuldig uit bij je look en gezichtsvorm!

Designer zonnebrillen

Je zet je look natuurlijk pas echt op de kaart als je gaat voor een bril van één van de bekende designers. Niet alleen de bril, maar ook het merk zegt namelijk iets over je karakter en lifestyle. Geen fan van grote merken? Geen probleem, ook een zonnebril van een minder bekend merk kan je zomerse blik verruimen. Een metalen of kunststof montuur, donkere glazen, of juist meer transparant, jij kiest!