Armbanden voor dames

Populaire filters
4.243 items weergegeven

Armbanden

Subtiel sierraad tot statement accessoire, van glanzende edelmetalen, kralen of leer, armbanden zijn de blikvangers om je pols. Uitbundige bijou tot Kleine koordjes, armbanden zijn accessoires waarmee je een outfit onderstreept of juist totaal verandert.

Armbanden als blikvanger

Verzamel een pols vol kleine, frivole armbanden van leer en textiel, met kraaltjes, steentjes en schelpjes voor een instant festival en zomerlook. Stel je eigen collectie samen, of kies een bestaande set losse armbandjes. Meerdere armbanden bevestigt in een brede magneetsluiting verrijken je pols, met het gemak van een klik om deze om of af te doen. Big, bigger, biggest: brede cuff armbanden, alleen of in een set van twee of drie, staan mooi bij een simpele outfit. Je kan matchen op kleur, of juist gaan voor contrast. Om een blote pols is het geklingel van een paar armbanden een vrolijk geluid. Gedragen over de mouw van een strakke coltrui of top geeft het weer een heel ander visueel effect.

Arm candy armbanden

Stevig leer, met studs of metalen, is in combinatie met een simpel wit T shirt of witte blouse instant Rock&Roll. Armbanden met symbolische charms en teksten maken van een kleinood een groot gebaar. Je draagt ze zelf, als herinnering aan een mooi moment of boodschap aan jezelf. Of je geeft brede cuff armbanden cadeau: voor een verjaardag of zo maar. De liefde zien we met Valentijn en feestdagen graag bezegeld met iets bijzonders. In goud of zilver vind je in armbanden van chique en ragfijne kettinkjes tot strak metaal of super bling. Of je nu gelooft in less is more, of je bent de Queen of kitsch brede cuff armbanden maken je outfit af.

Meer voor om je pols