Riemen voor dames

Populaire filters
3.160 items weergegeven

Of je nou kiest voor een designerriem, een unieke tailleriem of een decoratieve heupriem, met damesriemen geef je elke outfit een extra boost. Ga voor een opvallende gesp, een fantasierijk design of een contrasterend kleurtje om de riem lekker in het oog te laten springen. Riemen zijn net als tassen, je hebt er nooit genoeg van!

Combineren met damesriemen

Een riem kun je letterlijk bij elke outfit matchen. Draag een lichtgekleurde smalle riem bij een donkere skinny jeans bijvoorbeeld. Mooi met een blouse die je in de broek draagt. Of accentueer je taille met een brede tailleriem die je over een wijdvallende blousejurk draagt, supervrouwelijk! Wil je een stoere look creëren? Ga dan eens voor een leren riem met studs of een slangenprintje. Mooi bij een jeans of denimrokje.

Elegant en fashionable

Wil je een zakelijke outfit of een elegante feestelijke outfit een beetje extra pit geven? Draag dan bijvoorbeeld een smal lakleren riempje bij een kokerrok of in de taille over een nauwsluitende jurk. Of ga voor een stijlvolle designerriem om jouw sense of style te benadrukken. Een riempje met glanzende details kan een eenvoudige jurk als snel omtoveren in een feestoutfit. Stem je schoenen en tas af op je riem, voor een overall look.