Filter1

Steve Madden
Catalogus

690 items weergegeven

Steve Madden

Van de ondoorgrondelijke diva Lady Gaga tot all American sweetheart Taylor Swift, It girl en model Kendall Jenner en het modemuze duo de Olsen twins, schoenenkoning Steve Madden mag hen allemaal rekenen tot zijn vaste klantenbestand.

Dare to wear Steve Madden schoenen

De hoofdmoot van de Steve Madden schoenencollectie is de killerheel waar je hart toch licht van op hol slaat. Materialen als knalrood en gitzwart lakleer, zilver en gouden glitter en de hoognodige bling elementen doen vermoeden dat het hier gaat om een goede dosis lef en blakend zelfvertrouwen. Voel je je soms iets minder sassy en sexy, en is het leven niet altijd een rode loper: fake it till you make it. Een paar Steve Madden schoenen blijven de real deal en doen wonderen voor je gemoed.

Een sterk staaltje stilettos van Steve Madden

Stilettos en over de knie statement boots spreken voor zich, luid en duidelijk. Maar ook in de meer bescheiden, en ook wel comfortabeler Steve Madden boots, enkellaarsjes en espadrilles zie je zijn onmiskenbare handschrift in de details. Schachten zijn sierlijk doorgestikt, afgeronde korte laarsjes maken van je enkels een onverwachte sexy blikvanger. Sandalen zijn versierd met tassels, kraaltjes of lange veters die je onderbenen omtoveren tot Amazones. Platte schoenen met plateauzool geven een extra lift en zelfs de stoere veterboot vind je hier in een heerlijke superzachte, glanzende fluweel. Voor tassen en accessoires geldt hetzelfde, Steve Madden is pure Rock&Roll en zijn New York roots reiken all over the globe. Van king of Queens tot wereldwijd schoenen imperium.