Skibrillen voor dames

Populaire filters
17 items weergegeven

Skibril

Een skibril met krachtige uv-filter is een must. De mooiste sneeuw vind je nu eenmaal op de bergtoppen, en hoe hoger je je bevindt, hoe sterker de uv-straling. Daarnaast heeft sneeuw, net als water, de gewoonte zonlicht te weerkaatsen. Het is deze schittering die wintersport tot een adembenemende ervaring maakt, maar het vraagt dus ook om extra bescherming.

Schitter op de piste met de beste skibrillen

Opvallend van skibrillen is uiteraard de vorm. De glazen liggen als een soort vizier over je gezicht. Omdat je tijdens het skiën of snowboarden constant wendt en keert, komt de lichtinval steeds uit verschillende hoeken. Dit ondervang je alleen met flinke glazen die tot op je jukbeenderen vallen. Het is even wennen, maar het loont. Padding aan de binnenkant beschermt en elastische banden zijn verstelbaar, voor extra draagcomfort.

Skibrillen: op snelle ski’s in de felle zon met scherp zicht op de bergen

Kies je lenzen naar gelang de weersomstandigheden, of ga voor een allround bril. High Definition Optic technologie geeft je scherp zicht, gepolariseerde glazen blokkeren lichtweerkaatsing. Je kunt kiezen voor een bril met verwisselbare, gekleurde lenzen. Brildragers letten extra op sterkte. Toegegeven, skibrillen voegen als accessoires ook iets extra’s toe aan je outfit. Je hebt je skibroek en jas, of skipak met zorg uitgekozen, dus waarom zou je ook niet even werk maken van de rest.