Sport-bh's voor dames

Populaire filters
1.623 items weergegeven

Haal het beste uit je work-out met sport-bh’s voor dames

De perfecte sport-bh is een absoluut musthave item voor iedere sportsessie. Dit essentiële kledingstuk geeft jou de ondersteuning die jij nodig hebt wanneer jij volop in beweging bent. Van hardlopen tot yoga, op zalando.nl vind je perfecte sport-bh’s voor dames. Zo hou je volledige focus en geef jij jouw prestaties een flinke boost.

Tijdens minder intensieve sportsessies zoals yoga of pilates volstaat een bralette met low of medium support. HIIT-work-outs vragen om een high intensity sport-bh. Een racerbackmodel met voorgevormde cups is de perfecte manier om in vorm te blijven.

Compressiematerialen, comfortabele banden en breed elastiek geven je support en voelen als een tweede huid. Gekruiste banden op je rug, opvallende logo’s en originele kleurcombinaties zorgen voor modellen die gezien mogen worden.

Deze sport-bh’s voor dames maken je outfit compleet

De sport-bh’s voor dames die je vindt op zalando.nl zijn makkelijk te matchen met je favoriete workoutkleding. Laat je motiveren door de mooiste modellen die functie en stijl combineren. Gestroomlijnd design gaat naadloos onder je trainingsshirt voor een stijlvolle work-out-look.

Draag een sport-bh met medium support boven een legging met hoge taille tijdens een pittige hot yoga sessie. Een stevige sport-bh en ruimvallende shorts bieden je maximaal comfort tijdens een rondje hardlopen op een warme dag.

On-trend en performance gericht, de sport-bh’s voor dames zijn gemaakt voor actie. Sneldrogende materialen voeren zweet af en houden je droog, fris en gefocust. Strategisch geplaatste inzetstukken van mesh bieden extra verkoeling terwijl jij stoom afblaast. Van low tot high support, de ondersteuning die je zoekt vind je in jouw stijl.

Racerbacks en sportbralettes voor iedere work-out

De perfecte bh kies je eenvoudig online bij Zalando. Kies uit talloze designs en merken en geef jouw volgende training een upgrade.

Iedere work-out stelt zijn eigen eisen en ieder lichaam is uniek. Er is een sport-bh om alles uit jou en je work-out te halen.