Mode

130 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Teva

Teva: waarschijnlijk denk je aan verantwoorde sandalen die geschikt zijn voor een stevige wandeling. Dat is echter een vertekend beeld, want dit van oorsprong Amerikaanse merk heeft een flinke upgrade gekregen. Stylish verantwoorde stappers die ook nog eens heerlijk lopen; Teva heeft de succesformule. Hoe bedoel je fashion en comfort gaan niet samen? Dit avontuurlijke outdoormerk is inmiddels een pionier op het gebied van praktische, maar zeer hippe footwear. Zo worden jouw outdooractiviteiten veel leuker en vooral meer fashionable.

Dikke rubberen zolen? Yes please!

De klassieke sandaal waardoor Teva beroemd werd is inmiddels door geëvolueerd naar een sophisticated model dat niet misstaat op de catwalk. Was de dikke rubberen zool in 1984 nog bedoeld om de sandaal gemakkelijk te laten drijven, in het huidige mode tijdperk willen we deze dikke zool vooral omdat het er heel erg cool uitziet. Onze favoriet is de Flatform Universal sandaal met metallic bandjes. Deze schoen doet het hart van menig fashionista sneller kloppen en is perfect te combineren met een casual midi-dress van jersey of een culottes met blouse, om je smart casual look een knipoog te geven. Ben je een echte fashion daredevil? Probeer de Flatform dan te combineren met een kek sokje of fancy panty.

Teva

Gun je voeten legendarisch stapcomfort

Met Teva loop je de hele dag op wolkjes.

Trendy comfortsandalen voor dames, heren en kids. Als je eenmaal hebt rondgelopen met Teva sandalen wil je niets anders meer aan je voeten. Het draagcomfort is dan ook ongeëvenaard dankzij de zachte voering en de speciale zool, die zorgt voor extra grip. Je krijgt het gevoel te zweven, het lijkt wel alsof je op blote voeten loopt. De kids ravotten urenlang zonder pijnlijke voeten te krijgen, dames en heren stappen het avontuur tegemoet zonder blaren te krijgen.

De roots van Teva liggen dan ook bij de backpackers, de avonturiers, de wandelaars die de wereld al lopend verkennen. Sandalen werden lange tijd geassocieerd met alternativo’s en bohemiens, maar die tijd ligt voorgoed achter ons! Vooral sinds de street chic Teva’s werden gespot bij Marc Jacobs en Prada op de catwalk- echt waar!.

Je kunt de hippe footwear bijvoorbeeld perfect dragen met een ripped-jeans en een cool statement t-shirt. Ook onder een zomerjurk met vrolijke prints voelt Teva zich thuis. Voor fashionista's zijn zelfs sokken in sandalen niet langer not done! Een echte urban look krijg je met een Teva met plateauzool gecombineerd met een lange jumpsuit of een zomerse playsuit. Voor een meer hippe uitstraling combineer je Teva met een high waisted jeans en een crop top. Je merkt het, jouw Teva's brengen je overal... en in stijl!