Voetbalschoenen voor dames

Populaire filters
109 items weergegeven

Europees kampioenschap

Groep D: Wie zal er volgens jou morgen het meest scoren?

Ontdek hoe anderen hebben gestemd en maak je klaar om voor jouw team te supporteren!

Shop teamshirts

Vind tussen de vele voetbalschoenen voor dames jouw ideale paar

Aan keuze geen gebrek in de uitgebreide collectie voetbalschoenen voor dames die op het veld laten zien waar ze voor staan. Teamspirit en stijl gaan hier hand in hand in uitgekiend design en gebalanceerde materialen. Zo kies je stugge materialen voor stabiliteit en stretchy materialen voor flexibiliteit. Houd grip op de grond onder je voeten en ervaar maximale wendbaarheid tijdens die snelle en slimme acties waarmee je iedere tegenstander het nakijken geeft. Het oog wil ook wat, daarom wordt iedere schoen gestroomlijnd vormgegeven. Stijl en performance gaan perfect samen.

De perfecte voetbalschoenen voor dames voor iedere ondergrond

Selecteer de vorm van de voetbalschoenen voor dames en het type noppensystemen aan de hand van een aantal fundamentele begrippen. Zo gebruik je firm ground voetbalschoenen niet op kunstgras, waarvoor je liever je voeten steekt in een paar met een AG-zoolplaat. Heeft het weer flink huisgehouden en vliegen de modderspetters je om je oren, dan biedt de soft ground voetbalschoen uitkomst omdat de noppen hiervan dieper de grond ingaan. Ze zijn niet voor niets favoriet onder de profs. De welbekende en veelzijdige turfschoen heeft een rubberen zool met heel veel kleine noppen. Is het buiten echt niet meer te doen, dan train je in de zaal met bijpassende schoenen voor zaalvoetballers. Let op de aangegeven pasvorm en kies uit de voetbalschoenen voor dames het paar dat bij de vorm van je voeten past, want de een heeft nu eenmaal bredere voeten dan de ander.

Creëer je complete voetbaltenue

Met een paar voetbalschoenen voor dames leg je het fundament onder je voetbaltenue, maar hiermee ben je er uiteraard nog niet. Shirt en shorts, een goed trainingspak en de perfecte hoodie voor warming up en cooling down stijl je af met het perfecte paar schoenen. Kies bijvoorbeeld voor tijdloos zwart of wit, afgewerkt met opvallende kleuraccenten voor een speelse knipoog. Veiligheid gaat boven alles, dus trek je voetbalsokken hoog op over je scheenbeschermers. Ben je klaar met trainen of heb je de wedstrijd gewonnen, dan gaat het volledige voetbaltenue weer in je voetbaltas. Een apart ventilerend vak houdt de boel lekker fris.