Kleding

Populaire filters
736 items weergegeven
Henrieke
Henrieke
Henrieke·

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Surfen zonder wetsuit, tegenwoordig kun je je het niet meer voorstellen maar voordat Jack O'Neill deze uitvinding in 1952 deed was surfen maar een koude bedoening. Zijn vrienden lachten hem eerst uit, want zagen het echt niet gebeuren dat de complete surfwereld aan de wetsuit ging, maar Jack lachte uiteindelijk het laatst en het hardst. Nu is er geen surfwereld meer denkbaar zonder de bekende O'Neill kleding, maar wordt ook het modebeeld ver daarbuiten bepaald door O'Neills sportieve designs. O'Neill kleding is dan ook echt een begrip geworden dat staat voor te gekke ontwerpen, hoge kwaliteit en sportief comfort.

"Geboren uit liefde voor het water"

Hoewel O'Neill kleding natuurlijk ooit bedacht werd voor in en op het water, is de collectie tegenwoordig groter dan je je voor kunt stellen. Zomerse kledingstukken zoals shorts zijn natuurlijk nog volop aanwezig, lekker luchtig en in vrolijke kleuren. Maar ook 's winters kun je je prima redden met O'Neill kleding. Warme winterjassen met te gekke designs helpen je de kou wel door, zelfs op de piste. Heerlijk warm blijven en er tegelijkertijd hip en modebewust uitzien, dat is toch een ideale combinatie? Om je zorgvuldig samengestelde look helemaal compleet te maken zijn er ook nog vele leuke accessoires, zoals portemonnees, hoeden en tassen. Waar je ook gaat, O'Neill kleding zorgt ervoor dat dat altijd in stijl gebeurt!

O'Neill kleding is er in vele soorten en maten en zowel voor dames als heren en kinderen. Op het strand loop je er leuk bij met de smaakvol ontworpen T-shirts of fantasierijke bikini's. 's Avonds op stap? Ook dat is geen enkel probleem want met de casual overhemden of vrolijke tops kun je je op elke dansvloer wagen. Ook als je de volgende dag weer vroeg aan het werk moet is er O'Neill kleding die voor je klaarligt. Er zijn meer dan genoeg items die er keurig uitzien, maar tegelijkertijd toch dat lekker vrije gevoel van het strand geven. O'Neill kleding biedt je dus alle keuze in elke situatie, waarbij je er in ieder geval altijd van verzekerd bent dat je kleding lekker zit en er top uitziet!

Vele voordelen

Iedereen komt in aanmerking voor ons 100 dagen gratis retourrecht systeem.