Voetbalschoenen voor heren

Populaire filters
118 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Nike voetbalschoenen voor legendarische voetbalacties

Met Nike voetbalschoenen heb je een wereld aan design en hoogwaardige technologie aan je voeten. Al decennialang eert Nike de inspanningen van topsporters door precies dat te bieden wat er nodig is voor uitmuntende prestaties. Van ventilerend mesh en strategisch gepositioneerde schietvlakken in het bovenwerk tot geavanceerde zoolplaten en perfecte noppen, deze schoenen zijn gemaakt voor prestaties. Voel de stabiliteit die je de extra zekerheid geeft om in de hoogste versnelling het beste van jezelf te geven. Ervaar het absolute vertrouwen van spelbepalende grip op de bal en speel voor niets minder dan de winst.

Ben je een echte allround speler en kent geen enkel veldtype nog geheimen voor je, dan weet je hoe belangrijk de keuze voor het juiste materiaal is. Nike voetbalschoenen worden met net zoveel toewijding ontwikkeld voor kunstgras, veld en zaalvoetbal als jij inzet toont tijdens je training. Je kan kiezen tussen vaste noppen en schroefnoppen, met de juiste afmetingen en diepte voor maximale grip. Kies de zool en weerstand die past bij je speelstijl en de ondergrond waarop je traint of strijdt, of ga voor een schoen die zich aanpast.

Een stevige ondergrond vraagt om iets anders dan een zachte ondergrond. Ook binnen en buiten stel je andere eisen aan je schoenen. Speel je snelste spel en geef je voeten sublieme grip op kunstgras, terwijl een speciale binnenzool je extra demping biedt. Je Nike voetbalschoenen incasseren de schokken zodat jij dit niet hoeft te doen. Een innovatieve zoolplaat zorgt voor een responsieve synergie tussen jouw voeten en de ondergrond. Niets staat je in de weg.

Voetbalschoenen van Nike voor non-stop comfort

Til je spel naar een ander niveau met voetbalschoenen van Nike. De meest innovatieve schoenen gaan steeds een stapje verder richting de ultieme schoen. Streef jij naar een perfecte balbeheersing, dan wil je schoenen die jouw visie en precisie matchen. Met de veelzijdige multi-ground voetbalschoenen van Nike kan je perfect uit de voeten op zowel kunstgras als een echte grasmat. De balans tussen stevige grip en flexibiliteit maakt deze ultieme kameleon een must-have in je voetbalgarderobe.

Ieder aspect van de sport, alle specificaties van de bewegingen in het spelen van voetbal op het hoogste niveau worden uitgebreid geanalyseerd voor het design van de toekomst. Flyknit constructies worden voorzien van een extra laag, waar de bal als het ware aan vast kleeft voor extra precisie. Met voetbalschoenen van Nike aan je voeten zijn er geen excuses meer. De bal moet in het doel, dus scoor in stijl.

Iedere voet is anders en waar de een de voorkeur geeft aan een lage schoen, kan een ander niet zonder een hoge, strakke fit. Voeg in het laatste geval een Dynamic Fit toe die je voeten vastklemt in een flexibele omarming die maximale bewegingsvrijheid biedt voor al je manoeuvres en je tegelijkertijd de support geeft die je nodig hebt voor abrupte acties, snelle sprints en onverwachte wendingen.

Match je ambities met een volledig Nike voetbaltenue

Nike is een meester in technologie en regeert in het domein van design. Elke kleur, ieder detail is een directe reflectie van het prestatievermogen van de schoen, en van jou. Dynamisch, fel, strak en gestroomlijnd toont het niet alleen wendbaarheid, snelheid en kracht maar ook je intentie. Domineer schaamteloos het spel en toon je stijl met Nike voetbalschoenen.

Heb je op zalando.nl je keuze gemaakt voor je nieuwe Nike voetbalschoenen, dan heb je een stevig fundament gelegd onder je spel. Trek de lijn door en investeer in bijpassende gear. Met zweetafvoerende voetbalsokken houd je naadloos contact met je schoenen en de bal. Scheenbeschermers zijn onmisbaar, dus voorkom onnodige blessures en leg die extra laag bescherming. In ruime sporttassen voorzien van extra ventilerende vakken houd je je complete voetbaltenue fris en op orde.