Filter1

Brunotti
Catalogus

238 items weergegeven

Brunotti

Brunotti betekent de golven bedwingen op je surfboard of je slalom perfectioneren op je snowboard in de beste sportkleding. Brunotti is een sportmerk waarvan de bakermat te vinden is aan de Nederlandse kust, maar opgericht door een actieve Italiaanse levensgenieter. Hollands glorie met een Italiaanse identiteit.

Brunotti voor het betere boardwerk en wear

Met een voet stevig in de zee en de ander in de bergen is het merk uitgegroeid tot een internationaal allround lifestyle brand. Brunotti’s brede visie betreft technische innovaties in lichtgewichtmaterialen voor alle boardsports, die door fanatieke sporters wordt gewaardeerd. Naast oog voor design, noem het gerust flair, is er aan alle uitdagingen gedacht. Wie een fervent skiër of snowboarder is, wil goed beschermd de berg af, in een perfect passende skibroek die alle bochten meebuigt, een luchtdoorlatende fleece dat ademt en een winddicht ski-jack. Brunotti muts en skibril op en gaan.

Van sneeuw tot surf: Brunotti blijft erbij

Zoals het een winnend sportmerk betaamt, weet Brunotti functionaliteit feilloos af te stemmen op stijl. Brunotti vindt inspiratie in de elementen, en dat reikt verder dan wind en water. Naast kleurrijke felle colour blocking skibroeken voor kinderen is er ook een meer minimalistische touch aan de collectie toegevoegd. Ski-jassen in mosgroen of gemengde grijstinten in ranke silhouetten gaan voor een sobere en authentieke uitstraling. In de zomercollectie is er naast de exotisch gebloemde bikini’s en badpakken voor de dames, vrolijk geruite zwemshorts of Hawaii-prints voor heren ook plaats voor een bescheiden streepje of effen marineblauw. Brunotti blijft. Beter.