Populaire filters
3 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Trotseer onverwachte buien met Black Diamond

Gemaakt voor klimmers en skiërs door klimmers en skiërs. Black Diamond gaat verder dan andere outdoor merken. Het merk weet wat het betekent om in de sneeuw en regen op pad te gaan om de natuur te verkennen. Met de items van Black Diamond kies jij dan ook voor de beste uitrusting, zodat jij alle weersomstandigheden aan kunt en jouw bestemming kan bereiken.

Het merk begrijpt de outdoor cultuur en snapt wat het betekent om een goede uitrusting te hebben. Het ontdekken van de natuur is jouw missie en daarom zijn deze items gemaakt zodat jij dit comfortabel kan doen.

Klim, loop, ski en ga op verkenning

Het kiezen van de juiste uitrusting is het halve werk. Je wilt natuurlijk optimaal van je omgeving genieten en niet worden afgeleid door kleding die niet lekker zit. Black Diamond begrijpt dat jouw uitrusting van de juiste kwaliteit moet zijn. Laat het weer je niet de baas zijn en concentreer je alleen op de natuur.

Black Diamond is dé outdoor specialist omdat het merk weet wat het betekent om één met de natuur te zijn. Ga voor gemak, comfort en warmte en laat niks jou afleiden.

Jouw reis begint hier met Black Diamond bij Zalando

Niks kan jou nog tegenhouden. Trek de natuur in met een succesvolle uitrusting. Met Black Diamond zijn zelfs de verste hoeken van de wereld binnen handbereik.

Ga op ontdekkingsreis en neem je vrienden en Black Diamond mee. Bezoek de wereld en deel jouw kennis met je vrienden. Maak herinneringen voor het leven en deel dit met de mensen die je lief hebt. Black Diamond zorgt ervoor dat je de kans krijgt om deel te maken van mensen die verder durven te gaan dan de meeste andere.Wij zijn er klaar voor, jij ook?