Filter1

Reusch
Mode

31 items weergegeven

Reusch

Voetbal, wintersport of motorrijden, Reusch heeft er handschoenen voor. Zoals je mag verwachten van een specialistisch merk, is er hier vol aandacht voor vooruitstrevende technologieën. Materialen en vormgeving zijn volledig gericht op maximaal comfort in optimale prestaties. En er wordt werkelijk met alles rekening gehouden.

Reusch voor professionele sporthandschoenen

Hydrograins technologie biedt grip, zelfs in de stromende regen. Dit is niet alleen van belang bij balsporten, maar ook bijvoorbeeld voor motorrijders. Je handen stevig aan je stuur, geen bal die door je vingers glipt. Een ingenieuze latex laag geeft padding, en blijft vrij bewegen. Wintersporters houden hun handen warm en flexibel in skihandschoenen. Ook voor op de fiets door een herfststorm of winterse buien zijn duurzame en waterdichte wanten meer dan welkom.

Technologie blijft in beweging bij Reusch

Shockshield gaat voor perfectie in padding, en naadloze vingertoppen geven optimaal balcontact. Je hebt hier te maken met ongeëvenaarde kwaliteit. Keepers krijgen bij Reusch extra aandacht en kunnen bouwen op beschermende kleding. En terecht, want op het veld vangt niemand hardere klappen op dan de doelman. Padded ondershirts helpen de impact van de bal op je torso te dempen. Je focus, die ligt alleen nog op de bal. De rest is geregeld met Reusch.