Catalogus van rag & bone

Filter (1)

66 items weergegeven

Rag & Bone streeft naar perfectie, een standaard die verder gaat dan alleen design. De integriteit van het ambacht, de materialen en het productieproces dragen daar allemaal een steentje aan bij. Daarom staat dit merk als een huis. Van een niche product als design denim heeft Rag & Bone een wereldbedrijf gemaakt. Nog steeds draait alles om details, kracht en karakter.

Rag & Bone neemt de tijd voor kwaliteit

De stiksels op het denim zijn net zo sterk als het merk. Trends worden niet gedicteerd maar gedirigeerd, als een stijlsymfonie in alle denim onder de zon, in wassingen, kleuren en fits. De skinny fit lijkt strakker dan ooit. Draag hem met urban puntige enkellaarzen of overknee boots. Met een T-shirt blijft hij cool urban. Klassiek chique zijn getailleerde overhemden en tweed overjasjes. De man is in topvorm in lange slimfits in alle tinten, met T-shirt en retro gymp.

Een stijlsymfonie in denim

Naast jeans zijn er fluwelen pantalons en leren broeken voor dames, die je net zo eenvoudig stylet als de spijkerbroeken. Klassieke blouses en verfijnd breiwerk ademen de Rag & Bone casual luxe. De man kan terecht voor bijzondere T-shirts en coole bermuda’s. Moderne chino’s en relaxte overhemden maken het compleet. Het merk verkent en verlegt hier en daar de grenzen. Dames dagen uit met hoge hakken onder trainingsbroeken. Heren zijn in hun element met mixed prints van camouflage tot ruit.