180 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

De accessoires van Parfois: een ode aan elke vrouw

Het Portugese Parfois houdt van vrouwelijk schoon, in alle soorten en maten. Daarom ontwerpt het merk betaalbare accessoires die een ode brengen aan de innerlijke en uiterlijke schoonheid van ons allemaal.

Betaalbare trends voor iedere gelegenheid

De droom van de Portugese oprichtster van Parfois, Manuela Medeiros, was om uitzonderlijke én aantrekkelijk geprijsde accessoires te creëren. De producten zijn trendy en chic, maar altijd voor iedereen betaalbaar. Dit merk vindt dat je geen miljonair hoeft te zijn om met de laatste mode mee te doen.

Daarom werken bij dit bedrijf complete designteams die niets anders doen dan de laatste modetrends in de gaten houden. Elk seizoen worden duizenden nieuwe producten ontwikkeld en elke week wordt wel wat nieuws aan de collectie toegevoegd. Er is dus altijd weer een nieuwe toevoeging voor jouw verzameling accessoires te ontdekken.

Het assortiment is bovendien ontzettend veelzijdig. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het bij dit merk. Zoek je een rugzak voor op de fiets, of juist een klein handtasje voor een uitje naar een cocktailbar? Geen enkel probleem. Van schoenen tot sieraden en van zonnehoeden tot sjaals, dit merk heeft het allemaal. En altijd zónder dat je je zorgen hoeft te maken over je bankrekening. 

Klassiek op kantoor of verleidelijk uit eten

Parfois weet dat iedereen eigenlijk uit heel veel persoonlijkheden bestaat. Je bent op kantoor heel iemand anders dan tijdens een dinerafspraakje met een nieuwe liefde. Met je accessoires laat je zien welke persoon jij op dat moment bent. 

Een wat grotere schoudertas van kunstleer is bijvoorbeeld perfect voor een zakelijke omgeving. Je ziet er professioneel uit en je kunt er je niet alleen je make-uptasje en je portemonnee in kwijt, maar ook de documenten voor die belangrijke vergadering. Voor bijpassende accessoires denk je bijvoorbeeld aan een mooie sjaal, en klassieke gouden en zilveren sieraden doen het altijd goed. 

Voor een etentje met je nieuwe date kies je juist weer een leuk clutchtasje uit. Precies groot genoeg voor een bankpasje, een lippenstift en je huissleutel, want meer heb je niet nodig. Aan je voeten draag je natuurlijk mooie hakken en je sieraden mogen lekker opvallen. Met een strategisch gekozen ketting kun je bijvoorbeeld het oog naar je sterke punten trekken. Zo is Parfois in alle situaties jouw steun en toeverlaat voor het vinden van de perfecte accessoires.