Filter1

Palladium
Catalogus

225 items weergegeven

Het perfecte paar Palladium

Je hoeft je gelukkig niet bij het legendarische Franse vreemdelingenlegioen te scharen om met een paar Palladium aan je voeten de wereld te veroveren. Hoewel de inspiratie voor de unieke vorm en perfecte functie van deze stevige schoenen wel degelijk daar gevonden werd, zijn het de kunstenaars en atleten, de avonturiers en de pioniers die dit merk al decennia om zijn authenticiteit omarmen.

Eind jaren veertig van de vorige eeuw werden Palladium-schoenen gemaakt, comfortabel en duurzaam, en minstens net zo onverwoestbaar als de strijdkrachten die ze droegen. Wie avontuurlijk is aangelegd en zich graag buiten de gebaande banen waagt, heeft een of meerdere paren al verzameld. Altijd trouw aan het iconisch design, vind je hier de herkenbare schoen in verschillende vintage en innovatieve versies.

Play faster and dream bigger. Dat is een van de motto’s waarmee Palladium zijn merk aanvoert. Niet een om zich te voegen naar de gevestigde orde. Van het strijdveld tot de wetenschap, het heeft allemaal een steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van een moderne combat-boot die de stijl van casualwear voorgoed veranderde.

Strijdbare stijl met Palladium

Palladium is het middelpunt vliegende kracht van actie, avontuur en stijl. Gemaakt voor een nieuwe wereld. Bescherming, comfort en duurzaamheid zijn de componenten van de schoenen die gaan waar jij gaat, en een tijdje meegaan. Slijtvast en stijlvast, is de traditionele uitvoering gemaakt van stevig, maar soepel canvas. In neutrale tinten en zandkleuren een echt origineel. Maar ook de faded grijstinten, denimblauw of groen staan perfect onder je lievelingsdenim of shorts.

Met originele prints en uniek, soms asymmetrisch borduurwerk begeeft Palladium zich graag op onbekend terrein. De immer herkenbare profielzool, gemaakt uit een stuk, legt de basis voor stijlinnovaties en verkenning. Welke stijl of kleur jouw voorkeur krijgt rennen, springen, vliegen, kruipen of klimmen, het kan allemaal in deze robuuste schoenen.

Hoge modellen met een houthakkerslook in hoogwaardige kwaliteit leer vragen om een week de bergen in of een weekend in een blokhut. Stevig, maar lichtgewicht. Je maakt met gemak meters. Wees niet bang om een beetje te verdwalen, want met deze stevige stappers aan je voeten kom je altijd veilig thuis.

Combatschoenen en trendsneakers

Tijdloos ontwerp in waterbestendige en slijtvaste materialen brengt deze schoenen voorbij tijd of trends. Moderne verkenners kunnen nog steeds tegen een stootje, en op deze schoenen kun je aan. Palladium schoenen, laarzen en sandalen omarmen de eenvoud. Laag, tot op de enkel of hoger, het maakt niet uit welk model je kiest, je krijgt de ervaring die bij een kwaliteitsschoen als deze past.

Draag Palladiums als onderdeel van je outdoor-outfit, met cargopants, T-shirt, fleele of hoodie. Ga voor contrast en match deze superduurzame schoen met een minimalistische midi jurk, trek je veters extra strak aan onder een slimfit jeans of sla juist de boorden van hoge laarzen om onder een extra baggy broek. Knip je spijkerbroek een stukje korter of sla je pijpen om, dan vallen deze blikvangers terecht extra op.

Palladium staat nog altijd synoniem voor eindeloze verkenning en grootse avonturen. Ga op je eigen stijlexpeditie en creëer jouw counter culture look. Niemand hoeft in de pas te lopen met Palladium.