Filter1

Merrell
Catalogus

173 items weergegeven

Merrell

Merrell wil maar een ding. En dat is iedereen, groot of klein, in zijn of haar tempo zo ver mogelijk laten komen. Pasvorm is perfect, steun wordt altijd geboden en geniale slijtvaste materialen uit technologische innovaties garanderen de duurzaamheid. Het ziet er allemaal nog goed uit ook.

Waar je stip op de horizon ook staat, je komt er met de schoenen van Merrell

Functionele vormgeving krijgt een eigen gezicht en wordt een stijl op zich. Kijk naar de laarzen voor kids. De profielzool is bedoeld om extra grip te geven, maar valt op door de knalkleur. De voet is stevig, onderstreept door het matte materiaal. De schacht moet met de vliegensvlugge voeten meebewegen en krijgt een dynamisch printje. Voeg er een stevige spijker of skibroek aan toe, een warme trui en een winddichte jas en je kind kan er op uit.

Met Merrell op pad voor die gouden momenten

Zomerse sandalen geven grip, zodat je niet slipt tussen gladde stenen, wanneer je een kabbelend stroompje te voet oversteekt. Met schoenen alleen kom je er niet, dus pak je rugzak, reservesokken, zonnebril en pet en zorg dat je ademende kleding draagt. Klauteren is niet alleen voor kinderen, dus voor wie het niet kan laten zijn er outdoorschoenen. Deze stevige jongens zijn niet snel onder de indruk van jouw omwegen. Maar jij wel van het uitzicht, waarvoor je de tocht tenslotte hebt afgelegd.