Filter1

mbyM
Catalogus

380 items weergegeven

mbyM

Waan je in Scandinavische sferen met mbyM mode. Stijlvol, elegant en comfortabel: een perfecte omschrijving voor dit modelabel van onze noordelijke buren. Bij mbyM vind je de beste basics – maar dan met een elegante en bijzondere twist. Scandinaviërs weten als geen ander de mooiste looks te maken met basiskleuren als donkerblauw, lichtbruin en zachtroze. Som daar zachte stoffen als wol en viscose bij op, en je smaakvolle outfit is helemaal compleet.

Maak je garderobe compleet met de elegante basics van mbyM

Als je het ons vraagt, zijn er een aantal key items in de garderobe. Het gestreepte shirt, de wollen trui, de pantalon. Super classy basics die jouw modehart sneller laten kloppen. Want wie wordt er nou niet gelukkig van een kledingkast waaruit je iedere ochtend weer makkelijk een outfit kunt samenstellen? Met de stijlvolle items van mbyM haal je deze garderobe in huis. De elegante basics van mbyM zijn geschikt voor écht ieder moment van de dag. Zo kun jij dus zonder zorgen en getreuzel in de kleren schieten. Goals!

Feestje? Combineer classy basics met opvallende items

Waar je altijd zonder worries kunt gaan voor een volledige basic look bestaande uit zachte kleuren en materialen, kun je op feestelijke avonden extra uitpakken. Elegante basic items gaan namelijk hand in hand met opvallende kledingstukken. Combineer de beeldschone tops van mbyM bijvoorbeeld met een stoere leren rok. Draag daaronder een hoge hak – en je bent klaar om de show te stelen.