62 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Unieke en diverse looks met I Heart Revolution

Of je nu een meeting op je werk hebt, je een leuke trip met je beste vriendinnen gaat maken of er een spannende romantische date aan komt, je zult er ongetwijfeld voor kiezen om (een beetje) make-up te dragen. Je wilt immers altijd verzorgd voor de dag komen. De ene keer zul je kiezen voor een subtiele look, maar voor een avondje uit mag het ook zeker wat uitbundiger zijn.

Het mooiste is dat je make-up van topkwaliteit gebruikt die je in een verscheidenheid aan situaties kunt gebruiken. Dat kan met het Londense merk I Heart Revolution! Zij ontwikkelen niet alleen stralende en hippe producten, maar ook nog eens make-up die zeer betaalbaar is. Bovendien kies je in de vorm van de I Heart Revolution producten ook voor een merk dat zich inzet voor dierproefvrije productie.

Jij steelt de show met I Heart Revolution!

Vanaf het eerste moment dat je kennismaakt met het I Heart Revolution assortiment, ben je om en snap je direct waarom dit merk wereldwijd zo geliefd is. Alleen al de paletten met oogschaduw, wat een keuze uit kleuren! Daarmee krijg jij echt een ongelofelijke oogopslag. Ook de wondermooie I Heart Revolution highlighters zijn zeer populair – in de ontelbare kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn, produceren ze een super glow waarmee jij er enorm verleidelijk uitziet. Welke make-up van I Heart Revolution je ook kiest, jij bent ongetwijfeld de fonkelende ster van de avond.

Niet alleen de veelkleurige producten van I Heart Revolution zullen je weten te verleiden. Alleen al de doosjes en paletten maken dat je make-up van dit merk aan je collectie wilt toevoegen. De verpakkingen zien er strak, hip, jong en kleurrijk uit – daar word je meteen blij van als je je gaat opmaken. Sommige I Heart Revolution producten zijn verpakt in doosjes die je doen denken aan een overheerlijke chocoladereep en andere verpakkingen hebben dan weer de vorm van een hartje. Heerlijk toch?! Hoog tijd om eens te kijken op Zalando.

I Heart Revolution bevat geen dierlijke producten

Het Britse bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk make-up is en om de lijn toegankelijk te maken voor iedereen maakt I Heart Revolution producten die ook geschikt zijn voor vegans – de make-up bevat geen dierlijke producten. Kies je voor de kleurrijke en wondermooie make-up van I Heart Revolution, dan laat je niet alleen je onvoorwaardelijke liefde voor dit merk zien, maar steun je ook een dierproefvrije wereld.