Loungewear & nachtkleding voor heren

Populaire filters
2.141 items weergegeven

De meeste mannen slapen het liefste in een comfortabele pyjama, vooral wanneer het weer kouder wordt. Een lange, wijde pyjamabroek, een soepel T-shirt, een warme longsleeve of een hippe onesie… er is voor elke man geschikte nachtkleding voor heren verkrijgbaar. Waar slaap jij het liefste in?

Warme nachtkleding voor heren

Vooral in de winter worden de pyjama’s weer massaal uit de kast getrokken. Heerlijk warme pyjamabroeken en een shirt met lange mouwen houden je heerlijk warm wanneer het kwik onder nul duikt. Ga voor een set om een complete look te pakken, of mix en match je eigen stijl. Ga voor extra warme flanellen sets met een ruitje, of voor heerlijk zacht en soepel katoen.

Slapen doe je in stijl

Een basic pyjama is natuurlijk prima, maar je kunt ook kiezen voor een set van één van de vooraanstaande ondermode merken. Je bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een comfortabele pasvorm. Of je nou voor effen grijs, een streepje of een gewaagde camouflageprint gaat, met de nachtkleding uit onze collectie is een uitstekende nachtrust gegarandeerd!