Badmode voor heren

Populaire filters
2.387 items weergegeven

Het eerste kruispunt waar je in badmode voor heren richting moet kiezen, voordat je naar het strand of zwembad gaat, is wordt het een slip of shorts? En alsof het speedomodel nog niet spannend genoeg was, rukken badmodemerken ook nog eens uit met flinke prints. Maar goed, je mag er wezen, dus waarom niet? Op het strand is iedereen koning.

Neem een duik in de badmode voor heren

Ben je een effen broek een beetje beu, maar gaat een Hawaiiprint je iets te ver? Geen nood aan de man, want je kunt ruim kiezen uit een streep, of simpele tweekleurige zwemshorts. Nonchalante en iets langere modellen in zachte stoffen drogen supersnel en hebben een klein glansje in de zon. Wil je wel knallen, kies dan je kleur en vrees uitgesproken stijlen niet. Een beetje man is niet bang voor roze en je beste tijd zwem je prima in een bloemenprint.

Stad en strand in shorts

Wil je voor je naar het strand gaat nog even de stad in, of andersom na het zwemmen het terras op. Dat kan zonder omkleden in leuke zwemshorts. Hierin zijn vooral kortere modellen een musthave. Sportmerken investeren in perfecte pasvormen en slimme materialen, dus ook daarin zit je wat je ook kiest altijd goed. Ben je toch bang voor een afzakkende broek, kies dan voor klassieke zwemshorts met een rijgkoordje en trek deze goed aan. Vergeet je zonnebril en zwembril niet!