Linnen broeken

Populaire filters
2.159 items weergegeven
irid3ssa
irid3ssa
irid3ssa·
emeliehg
emeliehg
emeliehg·

Bijzonder sterke en natuurlijke linnen broeken

Linnen is een prachtig natuurlijk materiaal. Deze stof wordt gemaakt van de vlasplant. Het materiaal is zo duurzaam omdat de volledige plant gebruikt wordt en geen water nodig heeft tijdens het groeiproces. Zo gaat er niets verloren en hoeft er geen extra watervoorraad gebruikt te worden om de planten te besproeien.

Linnen is een bijzonder sterke stof. Sterker nog, het is de sterkste stof onder de natuurlijke materialen.

Door de unieke eigenschappen zijn linnen broeken al sinds jaar en dag enorm populair. Heb jij al zo’n stijlvolle broek in je kast?

De unieke kwaliteiten van linnen

Linnen is een stevige stof die vooral in de zomer gedragen wordt. Dat heeft vooral te maken met het hoge absorptievermogen van de stof. Verder houden linnen broeken je lekker koel wanneer de buitentemperatuur stijgt.

De algemene manier om linnen broeken te wassen, is door een programma voor de fijne was te gebruiken met een temperatuur van 30 graden. Was het bij voorkeur in de wasmachine die niet verder dan de helft gevuld is. Zo voorkom je dat de broek verstrengeld raakt in de andere was en uit model wordt getrokken. Hou je hoe dan ook altijd aan de wasinstructies op het label van de broek.

Het beste is om de linnen broek aan de lucht te laten drogen. Linnen kan flink krimpen wanneer je het in de droogkast doet.

Linnen broeken combineren

De witte en crèmekleurige linnen broek zijn voor zomerdagen het populairst. Met de ventilerende eigenschappen in combinatie met de witte kleur houdt jij je hoofd koel. Het is leuk om zo’n broek in een lichte kleur te combineren met een contrasterende kleur, bijvoorbeeld fuchsia.

Feitelijk kan alles op linnen broeken worden gedragen, van tops tot truien. Heb je een linnen broek in een donkere kleur, dan kun je deze ook in de winter dragen.

Een slipper of sandaal staat heel mooi onder een broek van linnen. Draag er nog een mooie grote zomerhoed op en zo kom jij de zomer wel door.