183 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

PROFUOMO voor het professionele plaatje

Heritage brands met een heldere visie, zoals PROFUOMO hebben een streepje voor wanneer het gaat om stijl en kwaliteit. Wie het vakmanschap doorgeeft van generatie op generatie, heeft iets bijzonders te bieden. De snit, het materiaal, de afwerking en de look van deze kleding springt meteen in het oog. Met een voet in het verleden en de blik gericht op de toekomst biedt dit modemerk in Italiaanse stijl je het beste van twee werelden. Respect voor ambacht komt tot uiting in modern, klassieke items met Italiaanse allure. Van de selectie van hoogwaardige materialen tot en met de laatste steek, wordt er niets aan het toeval over gelaten.

Overhemden van de hoogste kwaliteit

PROFUOMO overhemden, kleding en accessoires combineren traditionele methodes met technologie van de toekomst. Gemaakt van de beste stoffen als een Oxford of Twill en in de mooiste Italiaanse ontwerpen, zijn deze shirts gecreëerd voor een elegant silhouet en geraffineerde snit. Of je nu klaar bent voor een promotie of op het punt staat je speech te houden op een bruiloft, voor de monumentale momenten in je leven draag je PROFUOMO. Naast luxe overhemden met een licht getailleerde snit voor een geklede look, zijn er exclusieve truien en klassieke poloshirts. Breng de kleuren van je outfit bij elkaar met een mooie leren riem, die je uiteraard afstemt op je schoenen. Stijl zit tenslotte in de details.

Sartorial shirts voor een luxe look

Verzamel je klassiekers en leg de basis voor een veelzijdige en stijlvolle garderobe. De perfecte overhemden in helder wit poplin en minstens twee tinten blauw in het meest verfijnde overhemdkatoen uit handen van Italiaanse weverijen, is het minste wat een fashionliefhebber in de kast moet hebben hangen. Wissel af aan de hand van de seizoenen, of volg je gevoel en ga een keer voor een originele, unieke PROFUOMO print. En met overhemden tot en met een mouwlengte 7, maakt het deze luxe beschikbaar voor alle maten. Sluit geen compromis, maar ga voor het complete plaatje. Denk aan een chino en blazer. Wie geen tijd heeft om te strijken kiest voor non-iron shirts. Zonder enige inspanning toch een gestroomlijnde look.