Jassen voor heren

Populaire filters
21 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Peuterey jassen bieden peak performance

Het logo met de drie rode stippen staat voor de top van de Mont Blanc, de hoogste berg van Europa. Dit sluit helemaal aan bij de filosofie van dit merk om altijd voor de hoogst haalbare prestatie te gaan. De Peuterey jassen bieden excellentie op het gebied van materialen, simpele vormen voor het design en praktische details voor mannen, vrouwen en kinderen.

Het hele gezin geniet van comfort, Italiaans design en gebruiksvriendelijke extra’s. Je komt simpelweg niets te kort en bent klaar voor iedere uitdaging die het weer met zich meebrengt. Geniet dag in dag uit van de frisse buitenlucht zonder zorgen.

Ervaar de warme jassen van Peuterey zelf

Niets zegt meer dan zelf ervaren hoe dit merk zich onderscheidt. De warme jassen van Peuterey bieden bescherming en een flinke dosis stijl vanwege de dons en veren vulling met verschillende compartimenten. Check de glimmende modellen voor een opvallende look of de matte kleurstellingen voor een meer ingetogen stijl.

Met de zorgvuldig afgewerkte details laat dit fashion label echt zien dat alleen het beste goed genoeg is voor jou. Van een verdekte tweewegrits, tot een gevoerde capuchon met tunnelkoord en het logo subtiel verwerkt op de bovenarm smelten stijl en kwaliteit samen tot een geheel.

Shop de laatste items van dit modehuis bij Zalando

Je ontdekt de laatste collecties van Peuterey in de online shop op zalando.nl. Maak je winteroutfit af met een coole jeans in denim of zwart. De jassen komen in vele originele kleuren als olijf, antraciet, nero en sky blue om je individuele stijl naar voren te laten komen.

Neem vandaag nog een kijkje in het uitgebreide aanbod. Vanwege de gratis verzending en de mogelijkheid om je aankoop ook gratis retour te zenden shop je de Peuterey jassen zonder risico’s en vanuit het comfort van je huis in de online shop bij Zalando.