accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Catalogusvan Happy Socks

Zie nieuwe items van dit merk in je tijdlijn
+ Opgeslagen! Je krijgt nu nieuwe items van dit merk te zien in je tijdlijn
Merk
m
Kleur
Korting
24 artikelen

Happy Socks

De tijd van saaie sokken is voorbij.

Show je persoonlijkheid met Happy Socks.

In de lente van 2008 startten twee Zweedse vrienden Happy Socks met één missie: het verspreiden van happiness door een alledaagse essential in een kleurrijke eyecatcher te veranderen. Immers: de tijd van saaie sokken is voorbij!

Of je nou naar je werk fietst op maandagochtend, naar een feestje gaat met een vriendin op vrijdagavond, of met je familie een wandeling in het bos gaat maken op zondag, sokken draag je in principe iedere dag, bij iedere gelegenheid. Waarom zou je van dit item dan niet een feestje op zich maken?

Voor iedere gelegenheid, mood en persoonlijkheid kies je Happy Socks
Momenteel wordt Happy Socks in meer dan 70 landen - verdeeld over alle continenten –verkocht. Het merk staat naast kwaliteit en vakmanschap vooral voor het uitdrukken van creativiteit. Met deze creativiteit kun jij nu ook aan de slag, want een vrolijk paar Happy Socks fleurt iedere outfit op. Met prints die altijd volledig volgens de laatste trends zijn ,geef je je formele outfit voor naar kantoor een knipoog met een grafisch geprinte sok in je loafers. Je comfi jeans geef je een directe boost door de pijpen ietsje op te rollen en deze te combineren met een print die matcht bij jouw mood en sneakers. Over mood gesproken: met de aanstekelijk vrolijke prints van Happy Socks vrolijk je gegarandeerd ieders dag op: er is een model, print en stijl voor iedere gelegenheid, mindset en persoonlijkheid. Show jouw creativiteit en spread the happiness. Voor welke vrolijke variant Happy Socks ga jij?