Filter1

Happy Socks
Catalogus

156 items weergegeven

Happy Socks kleuren jouw dag

De sokken van Happy Socks staan bekend om de vrolijke prints, veel kleur en verschillende thema’s. Ze maken je outfit niet alleen compleet, maar deze vrolijke sokken fleuren je dag ook nog eens op, en die van iedereen die de sokken aan jouw voeten ziet. Met de Happy Socks ben jij zonder twijfel het stralende middelpunt.

Happy Socks is opgericht door twee vrienden die met hun sokkencollectie de blijheid wereldwijd willen verspreiden. Via Happy Socks willen ze hun missie verspreiden: van de wereld een vrolijke plek te maken en geluk en kleur naar elke hoek van de wereld te brengen.

De Happy Socks zijn te koop met een mooie, vrolijke en opvallende printjes, en passen aan elke voet. Ze zijn te krijgen in zowel volwassenenmaten, als kindermaten.

Voor elke feestdag een vrolijk paar sokken

Deze sokken vallen niet alleen op door de opvallende kleuren en prints, maar ook de thema's die Happy Socks gebruikt zijn superpopulair. Van stoere tekenfilmfiguren tot oude rocklegendes, en van feestdagen tot etenswaren - niets is ze te gek. Daarom kun je altijd een geschikt paar vinden die past bij wat jij leuk vindt.

Happy Socks heeft standaardsokken in hun collectie met een normale lengte, maar ook de lage modellen sokken zoals voetjes of sneakersokken zijn verkrijgbaar met leuke prints.

Een origineel cadeau nodig? Geef een paar Happy Socks

Een cadeau voor je geliefde, goede vriend of collega nodig? Maar weer je niet wat je moet geven? Vaderdag, Moederdag of Kerstmis? Deze vrolijke sokken vallen altijd in de smaak. Je shopt bij Zalando niet alleen losse paren sokken, maar er is ook een enorme keuze aan sokken in een giftbox. Elke giftbox heeft een eigen thema of print. De giftboxen worden geleverd in een mooie verpakking die je zo cadeau kunt doen. Help mee en verspreid ook de blijheid wereldwijd met Happy Socks.