Lange jassen voor heren

1.362 items weergegeven

Naast de klassieke wollen herenmantel, camel coat of topcoat, vinden langere modellen herenjassen hun weg naar casual en sportieve stijlen. Een praktisch voordeel in de categorie slecht weer jassen, is dat deze langere versies simpelweg meer van je lijf bedekken en beschermen. Je zit er dus beschut bij, op weg naar je werk, of op je zeilboot of bergtop.

Koninklijke herenmantels voor klasse en stijl

Lange wollen jassen vind je in effen wollen blends, gemêleerde kleuren en tweeds. Deze klassieke jassen zijn en perfect geschikt voor naar je werk en voor een scherper randje aan een casual outfit. Zo kunnen lange overjassen prima bij jeans en vintage trainers. De trenchcoat is gevoelig voor dezelfde truc. Speel met nostalgische looks over tweed pakken, met je stropdas hoog onder de korte kraag van je overhemd geknoopt. Of wijk uit richting trend en trek er een trainingspak onder aan.

Wollen, jeans en gewatteerde lange jassen voor modebewuste mannen

Vlak in wat wisselvallig weer ook de regenjas niet uit. In handen van fijne nieuwe urban brands hebben deze een frisse make-over gehad. Meestal in schutkleuren als olijfgroen of diep donkerblauw, maar ook in mosterdgeel. Pak een parka als de perfecte allrounder, want die draag je werkelijk bij alles. Outdoortechnologie bewaakt de kwaliteit. Zelfs de patchworkjeansjassen zijn verlengd. Gestreepte gebreide sjaals en mutsen in contrasterende kleuren geven je extra speelruimte. Wat de trends ook dicteren, jij bepaalt.