Jeans voor heren

Populaire filters
7.694 items weergegeven

De categorie herenjeans kun je opdelen in de moderne trend van het moment, vintage stijl musthave en die ene broek die voor altijd in de kast lijkt te blijven. Op jeans raken we nooit uitgekeken, en dat is maar goed ook. We hoeven tegenwoordig niet met broek en al in bad voor de perfect fit. Maar denim leeft en wordt alleen maar beter met het dragen.

Herenjeans met street credit en catwalk cool

Slimfit of skinny of straight leg, het is altijd even kijken voor je kunt kiezen. De nauwere modellen spijkerbroeken blijven de boventoon voeren. In ieder geval de taps toelopende pijp. Dan komen je vintage of hightop en hightech sneakers ook beter tot hun recht. Wijdere modellen gaan op de catwalk ver voorbij de bootcut voor extra wijd. Denk cargopants in denim, inclusief lussen en grote steekzakken, gedragen met korte truien en jasjes. Wassingen blijven, ook in najaar, alle tinten blauw, licht en vervaagd, maar grijs mag ook.

Doorleefde denim en het beste blauw

Raw denim is doorleefd. Hoe gehavend je jeans ook is, hij kan casual maar ook chique. Een zwarte coltrui en trench coat is een heel ander verhaal dan een vintage T-shirt. Details als kniestukken, patchwork, ritsen en coatings vind je vooral bij design denim. Sla je broekspijpen om of draag korte modellen spijkerbroeken met lakloafers, T-shirts en een bomberjack of een blij overhemd. Je zit niet vast aan een look, dus test meerdere modellen en varieer.