Jassen voor heren

Populaire filters
14.536 items weergegeven

Gewatteerde kleding is koning op de catwalk en in herenjassen zie je opties van dikke dons tot fijne wafelstructuren, in bodywarmers en jassen. Parka’s zijn van outdoorhelden de prinsen van het urban tenue geworden. Maar draag deze met capuchon en bontrand gerust ook over je kostuum.

Hou de temperatuur en de trends hoog met de mooiste herenjassen

Wanneer het gaat om wollen jassen blijft de Duffelse jas nummer 1. Deze draag je casual met jeans en een trui, preppy met chino’s of gekleed over je pak. De camel topcoat is een klassieker die vooral bij formele kleding past en wil je de trends tot het uiterste duwen, dan is een lange geruite jas de musthave voor mannen. Het liefst in gekke kleurcombinaties. Is er geen ontkomen meer aan en wordt de wind vanuit alle richtingen over je heen geblazen en komt het met bakken uit de hemel. Dan resten nog de allerbeste windbreakers en skijassen.

Van klassieke mantel tot rebels jeans jack

Het bomberjack is niet de enige herenjas met militaire invloeden. Andere op uniform geïnspireerde jassen blijven een trend, net als schippersjassen. In denim zijn jeans jassen onderhevig aan veel slijtage, ofwel de raw denim, gecombineerd met patchwork en veel decoratie. Denk prints, maar ook borduursels. Trainingsjacks worden op en van het veld gezien in volledig tenue, waarbij vooral vintage stijlen regeren. Wil je vrij mixen en matchen houdt dan het silhouet simpel en draag er denim of een zwarte pantalon bij.