Regenjassen

Populaire filters
2.178 items weergegeven

Comfortabel in de regen met regenjassen

Een jas draag je om je tegen de kou of de wind te beschermen. Een regenjas heeft nog iets extra’s, namelijk een stof die waterdicht of waterafstotend is. Zo loop je comfortabel door de regen zonder dat je onderkleding nat wordt.

De regenjassen die je bij Zalando koopt, zijn gemaakt van soepele stoffen die bovendien ademend zijn. Afhankelijk van het model dat je kiest, zie je aan de stof niet dat het om een regenjas gaat.

De jassen zijn echter wel voorzien van alle handige elementen die je van een regenjas mag verwachten, zoals een waterdichte rits en een capuchon. De jassen vallen ruim, zodat je er rustig een van de goedkope truien van Zalando onder kunt dragen.

Lange of korte hippe regenjassen

Regenjassen draag je op alle momenten dat het buiten regent. Voor extra comfort kies je een jas die aansluit bij jouw dagelijkse activiteiten.

Je hebt keuze uit lange of korte hippe regenjassen. Een korte regenjas die niet gevoerd is, is ideaal om te dragen als je buiten gaat lopen in druilerig weer. Ook tijdens een boswandeling is een korte regenjas erg praktisch.

Naar je werk draag je een lange regenjas. Je houdt daarmee tevens je rok of broek droog. Je outfit maak je compleet met een paar warme goedkope laarzen.

Blijf droog met passende accessoires

Vind je het niet prettig om een capuchon op te zetten tijdens een regenbui? Je kunt natuurlijk ook altijd nog een paraplu gebruiken om helemaal droog te blijven.

Of kies voor een andere accessoire, in de vorm van caps. Hiermee heb je een extra klep die ook je ogen tegen de directe regenval beschermt.

Kies een regenjas uit de collectie van Zalando in de kleur die je aanspreekt. Val op in de regen met een rode of gele jas of ga voor zwart, beige of grijs.