Mode

Populaire filters
1.560 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Beleef ook de American dream! Gant staat symbool voor nieuwe kansen en uitdagingen, vrijheid en ambitie. Dit vertaalt zich in collecties voor heren, dames en kinderen die de laatste trends volgen, preppy ogen en een sterk gevoel voor authenticiteit bewaren. Lees hier hoe je een vleugje van deze uitstraling toevoegt aan je eigen stijl!

Gant

Met Gant staat jouw stijl als een huis

Life the American dream met Gant

Wil je hoge ogen gooien en omarm je de toekomst met passie en ambitie? Bij Gant streven ze ernaar om met elke kledinglijn een collectie op de markt te brengen die jou exact die uitstraling geeft die je vooruit brengt in het leven. De laatste trends worden nauwlettend in de gaten gehouden zodat je modieus en preppy gekleed gaat. Sophisticated materialen, unieke modellen en een high fashion snit stomen je klaar voor je eigen invulling van de American dream. Gedaan met enkel dromen, vandaag is de dag waarop je ze waar maakt.

Wie het ver wil schoppen, kleedt zich als een winnaar. Enerzijds door de juiste kleding in huis te halen, anderzijds door weldoordachte combinaties te maken. De stukken die bij Gant vindt zijn onderling perfect combineerbaar tot fashionable outfits waarmee je hoge ogen gooit. Een klassieke basis die bestaat uit broeken, jurken, overhemden en polo’s combineer je met enkele preppy accenten zoals een shirt met een Amerikaanse vlag of een horloge dat als eyecatcher zijn werk doet. Voeg net voldoende punch toe om je stijl eigen te maken, maar verval niet in een mengeling van al te veel kleuren. Preppy, maar stylish, dat is de look waarmee je de wereld verovert.