Mode

490 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Crocs

Wie kent ze niet: de beroemde slippers van Crocs. Al jarenlang zijn ze ontzettend populair! Deze schoenen brengen het loopcomfort naar een heel nieuw level. Want zeg nu zelf: ben je het soms ook beu dat de meeste schoenen wat zwaar aan je voeten voelen? Crocs biedt de ideale oplossing: lichtgewicht schoenen! De slippers zijn gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een super comfy ervaring. Zo gun je je voeten ook eens het gevoel een dagje vrij te hebben. Dat hebben ze wel verdiend, met al dat harde werk.

Wow! Crocs zijn er in alle kleuren van de regenboog

Naast comfortabel, zijn Crocs lekker opvallend en vrolijk. De modellen zijn er in alle kleuren van de regenboog te vinden. Ga je voor basic zwart, wit of bruin? Of pak je uit met roze, oranje of rood? En wat dacht je van fashionable kleuren als okergeel, kaki of donkerblauw? Het liefst wil je ze natuurlijk allemaal! En we hebben nog meer goed nieuws: de schoenen zijn er voor het hele gezin. Zo kan dus echt iedereen comfy door het leven gaan. Én kun je een vrolijke mix maken door allemaal een andere kleur uit te kiezen. Feest!

Meer dan de beroemde comfy instappers

Het bekende model slippers van Crocs vormt meteen een beeld in onze gedachten. Maar wist je dat er veel meer is? Zo zijn er ook supermooie regenlaarzen – die je natuurlijk regelmatig van pas zullen komen in ons regenachtige kikkerlandje. Ook bestaan er teenslippers voor de warme dagen en snowboots voor de koude seizoenen. Je kunt dus écht het hele jaar terecht bij Crocs. Perfect!