93 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Burts Bees Een verhaal dat begint in moeilijke tijden, twee volwassenen beginnen samen te werken aan natuurlijk producten om beetje voor beetje geld in te zamelen voor een dragelijk bestaan te leven. Vlooienmarktjes gingen ze af, om de home made product te verkopen, dit liep goed. Van iets kleins groeide Burt Bees tot iets enorms. Lippenbalsum, crèmes en lotions, alle producten van Burts Bees zijn natuurlijke producten. Ook over de verpakking is een bewuste keuze gemaakt. Alle verpakkingingsmaterialen kunnen gerecycled worden of zijn makkelijk afbreekbaar. Het doel van Burts Bees is om mensen ervan bewust te maken van het positieve effect van echte natuurlijke producten. Het is niet alleen goed voor jou maar ook voor het milieu. Zoals Burts Bees het zelf zegt: we willen er naar streven de leven van de mens iedere dag beter te maken, natuurlijk. De Burts Bees is gemakkelijk te herkennen aan de ambachtelijke uitstraling. Heeft u vragen of opmerkingen over de brand, twijfel niet en bel naar onze hulplijn, het nummer is 0800 020 11 38. Er zijn geen verzendingskosten aan gebonden dus bestel en geniet van de natuurlijke producten van Burts Bees.

Burt‘s Bees haalt het beste uit de natuur

De originele formule van Burt’s Bees doet wonderen voor je lippen, je huid en je haar. Elk product is met liefde zorg en op een ambachtelijke manier gemaakt, met oog voor de natuur. Lippenbalsems, handcrèmes, oliën en lotions zitten bomvol rijke voedingsstoffen. Denk aan heerlijke toevoegingen als Shea Butter en fruitoliën, vol met de antioxidanten, en natuurlijk de bijzonder veelzijdige bijenwas.

De producten hebben een rijk ingrediëntenlijstje, met dank aan moeder natuur, van minstens 95% natuurlijke substanties. Je kunt je huid geen groter plezier doen dan met een lekkere voetenbalsem of een mooie liptint van dit merk. Van chemische goedjes en schadelijke conserveringsmiddelen is hier dan ook geen spoor te bekennen. Verwen je huid en straal met de verzorgende en revitaliserende producten van Burt’s Bees.

Burt’s Bees lippen bonanza met balsems, oliën en de mooiste tinten

Burt’s Bees lippenbalsems en boters vind je in stick en blik. Met bijenwas als het ultieme geheime wapen is dit hemelse goedje je beste vriend in weer en wind. Gure, winterse omstandigheden vragen om extra bescherming, maar ook hoogzomer kunnen droge lippen extra verzorging gebruiken. Verrijkt met frisse fruitextracten, superzachte oliën en heilzame kruiden, voelen de lipcare producten en crèmes niet alleen heerlijk aan, maar ruiken ze ook ontzettend lekker.

Een lemon rescue balm of ben je meer van eucalyptus? Ga je voor een olie voor je lippen, met amandel of passievruchten? Ook hennepzaadolie staat bekend als een heler, en de limited editions van dit merk zijn ook echte musthaves. Naast alle geurtjes en smaakjes kun je ook je hart ophalen met een natuurlijk kleurenpalet voor de mooiste make-up. Ga voor mat, glanzend of glimmend. Gebruik de tinten los, of in combinatie met een lippenstift, voor een intensere verzorging en een diepere kleur.

Natuurlijke verzorging voor lippen, huid en haar

Voor de tere huidjes van de allerkleinsten is er de Burt’s Bees babycare-lijn. Ook de ouders kunnen hun lichaam even extra verwennen met de speciale lijn. Hardwerkende handen komen ook aan de beurt met intens voedende crèmes. En zelfs als je de hele dag op blote voeten loopt, vind je met de voetverzorgingsproducten geen ruwe randjes meer. Burt’s Bees is bovendien je beste buddy voor op reis. Handige pakjes met reinigingsdoekjes neem je standaard mee in je tas voor een snelle opfrisbeurt voor je gezicht. Make-up verwijder je op een zachte manier en in een handomdraai. Travelsize verpakkingen bieden uitkomst als je van plan bent iets langer op pad te gaan.

De oprichters van Burt’s Bees begonnen hun bedrijf vanuit huis. Vanaf deze bescheiden start heeft Burt’s Bees een ware droomvlucht genomen. Er is veel veranderd, maar de basisprincipes zijn hetzelfde gebleven. Alles wordt gevonden in de kracht en wijsheid van de natuur. En wat goed is voor de mens, moet ook goed zijn voor het milieu. Zo wordt er bewust aan een minimale impact van de verpakkingen gewerkt, en zijn de verpakkingen allemaal te recyclen. Biodiversiteit wordt bewaakt en gesteund door de Burt’s Bees Foundation. Zo blijven er wereldwijd blije bijen.