Filter1

Barbour
Catalogus

394 items weergegeven

Barbour

Klassiekers als de lamswollen geruite sjaal, het doorgestikte gewatteerde jack en de fair isle trui met ingebreide motieven, maken samen met de iconische Barbour waxjas het beeld compleet. Je kunt er een heel koningshuis in uittekenen. Naast het idyllische en wat traditionele landleven is dit ook een sterk merk voor avonturiers en festivalgangers.

Barbour regeert in het Engelse landschap

Ruiten wol en was, de basiselementen van Barbour zijn wereldwijd bekend. De waterdichte jassen worden nog altijd op dezelfde plek gemaakt, waar het merk lang geleden begon. Het verfijnde breiwerk is een begrip, of het nu gaat om elegante strakke truien of grappige grof gebreide mutsen. De perfecte parka blijft ook in de stadse stijl sterk overeind. Draag deze met je favoriete jeans of een wat chiquere pantalon en een paar casual schoenen in luxe leer erbij.

Trouw aan traditie en trend met Barbour

Barbour buigt meerdere kanten op, afhankelijk van je smaak en je styling. Casual sweaters en sportieve gewatteerde jassen gaan voor luxe en sport. Een geruite cape is een ultieme klassieker, die je richting een meer Bohemian stijl trekt, wanneer je hem combineert met een leren schoudertas en flaphoed. En dat ruige randje? Denk stoere jassen, trendy T-shirts, en stijlicoon Steve McQueen en laat het Engelse landschap vanaf je motor aan je voorbij trekken.