Mode

122 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Ledere fashionista zal het beamen als haar gevraagd wordt welk merk nu precies het invloedrijkst is; het antwoord is 9 van de 10 keer Prada. Het toonaangevende Italiaanse familiebedrijf werd in 1913 opgericht en wordt sinds jaar en dag geleid onder toeziend oog van dochter Miuccia Prada. Miuccia is ook het creatieve brein achter alle innovaties die het merk teweeg wist te brengen. Prada staat voor ultieme luxe en een compleet eigen stijl, alles staat in het teken van de unieke persoonlijkheid van de individu. Commercieel komt niet voor in de vocabulaire van Prada, creativiteit daarentegen wordt uitbundig gevierd door samenwerkingen aan te gaan met iconen die hun stempel hebben gedrukt in hun vakgebied. Een ontwerp van Prada is een statussymbool en je geeft hiermee een duidelijk signaal af dat je precies weet wat bij je past.

"Prada: The Holy Grail of Fashion"

Hoewel Prada vooral naam heeft weten te maken met de vele draagbare tassendesigns, menig model werd benoemd tot it-bag du jour, creëert het merk ook ieder seizoen de meest prachtige accessoires zodat je je van head-to-toe in Prada kan hullen. De stylish eyewear van Prada bestaat uit de meest sublieme modellen, vakkundig vervaardigd en voorzien van een flinke knipoog naar het verleden. Met een ontwerp van Prada val je sowieso op, kies bijvoorbeeld voor een van de verschillende statementmonturen voor een weergaloze oogopslag. De chique zonnebrillen worden gemaakt van de meest premium materialen en staan garant voor ultieme duurzaamheid, optimaal comfort en een loepzuiver zichtvermogen. Geef je eigentijdse garderobe een trendy twist en investeer in een beeldige bril van Prada.

Prada perfectie in zonnebrillen

Prada’s modebeeld is iconisch en toonaangevend, al decennialang. Weinig heritage-brands zijn er in geslaagd om zo een stijlzuiver archief op te bouwen dat continu innoveert en tegelijk zo constant is. Italiaanse finesse mag een status apart hebben, dit modehuis overstijgt zelfs dat.

De serie zonnebrillen, ieder seizoen iets om je op te verheugen, belichamen het unieke Prada DNA volledig. Monturen zijn origineel, herkenbaar en vernieuwend. Kwaliteit is compromisloos en de afwerking subliem, zoals alles wat met zorg en liefde in Italië wordt gemaakt.

Zonnebrillen doen meer voor je dan zomaar een accessoire. Je ogen worden beschermd tegen schadelijke uv-straling en het doet wonderen voor je overall look. Wil je er het maximale uithalen, kies dan met zorg je nieuwe favoriete Prada bril.

Uv-bescherming in stijl

Ieder gezicht is uniek en over smaak valt niet te twisten. Toch zijn er enkele vuistregels voor het vinden van het juiste montuur in een stijl die bij je past. De basisvorm van je gezocht is hierbij leidend. Ga eens voor de spiegel staan en bestudeer je gezicht. Is het vierkant of rechthoekig met een uitgesproken kaaklijn of is je gezicht juist ronder?

Hoe beter je je eigen gezicht kent, hoe makkelijker je een Prada zonnebril vindt waarmee je er waanzinnig uitziet. Zo helpt een bril met een donker montuur een ronder gezicht langer lijken. Met een montuur dat iets breder is dan het hoog is, breng je de proporties van je gezicht in balans.

Wayfarers, vlindervormig en de zogenaamde kattenoog zijn ook allemaal precies goed. Harmonie is hier het doel, en met een rond gezicht kan de bril niet hoekig genoeg zijn dus waag je eens aan een uitgesproken model met scherpe hoeken. Heb je er dit type Prada zonnebril nog niet in bezit, dan zal je blij verrast zijn hoe goed je dit staat.

Ken je gezicht, kies de beste zonnebril

Voor ovale gezichten is het aan te raden niet in de verleiding te komen voor een te breed montuur te gaan. Je zonnebril mag net iets wijder zijn dan je gezicht en zorg ervoor dat de bovenkant van het montuur uitlijnt met je wenkbrauwen. Zo leg je precies de juiste nadruk op de natuurlijke contouren van je gezicht. Brillen met gestroomlijnde monturen passen bij jou.

Ben je gezegend met goede jukbeenderen en een stevige kaaklijn, dan is er zelden een zonnebril te groot voor jouw gezicht. Maak er het meeste van met uitgesproken monturen, traanvormige glazen of kattenogen. Grote en gekleurde glazen, het mag en kan allemaal. Alle regels kennen hun uitzondering. Op het gebied van zonnebrillen moet dat de pilotenbril, of aviator zijn. Dit iconische model staat ons allemaal. Prada biedt ze uiteraard in een eigen stijl, met verfijnde monturen.

Ook al weet je feilloos welke kleuren je wel of niet staan en hou je hier met je kleding rekening mee, bij het kiezen van een nieuwe zonnebril is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Toch geldt hier hetzelfde. Zwart staat iedereen en past overal bij. Zodra je kiest voor kleur, kijk dan ook goed naar de tint van je huid. En kleur, die vind je zonder moeite in de uitgebreide collectie Prada-zonnebrillen.