Sportkleding voor dames

Populaire filters
91 items weergegeven

Stella McCartney voor stijl met een missie

Vanaf het prille begin was het duidelijk dat Stella McCartney een ontwerper is met een missie. Niet alleen in haar eigen merk, maar ook met al haar creatieve samenwerkingen met kunstenaars en andere merken, drukt ze haar unieke stempel op mode die in alle opzichten de wereld mooier maakt. Met haar bijzondere talent creëert ze mode, van catwalk tot streetwear kleding, tot sportschool.

Wie al een aantal fijne items van Stella McCartney in hun kast heeft hangen is bekend met haar basisprincipes. Daaronder vallen bijvoorbeeld aandacht voor milieu door materiaalinnovaties in recycling, en leerloze collecties. Ze integreert dit in ontwerpen die opvallen door een frisse, moderne en originele stijl. Het is minimalistisch te noemen, maar kijk je lang genoeg, dan word je getrakteerd op een feest van bijzondere details.

Sport in stijl met Stella McCartney sportkleding voor dames

Het beweegt mee, het ondersteunt en het ademt stijl, dat is de kracht van Stella McCartney sportkleding voor dames. Het maakt niet uit wat jou in beweging krijgt, want van zachte stretch in yogakleding voor dames tot een high performance hardloopoutfit, Stella McCartney voorziet je van hoge kwaliteit en high fashion. Tops met lange mouwen en strakke sportbroeken in gestroomlijnde silhouetten vallen als een tweede huid om je heen.

Materiaalinnovatie zoals gerecycled polyester is prioriteit ook bij Stella McCartney sportkleding voor dames. En dat voel en zie je. Ze combineert dit met unieke prints en patronen. Alle lijnen die je functioneel ondersteunen zorgen voor een bijzonder visueel effect. Je hoeft net per se recht uit de sportschool te komen, want items als haar puffer jacket voor dames en leggings verwerk je ook in je favoriete casual outfit.

Laat je inspireren door Stella McCartney

Met haar pioniersgeest en perfect afgestelde mode radar inspireert Stella McCartney tot meer. Van oversized bodywarmer tot ondersteunende sport BH, je vindt items die jou motiveren om het beste uit jezelf te halen, terwijl ze ook het beste voor hebben met de planeet. Om over de verleidelijke ontwerpen nog maar te zwijgen.