Wat is een sweatvest? Een sweatvest is een jas gemaakt van katoen. De sweatvest lijkt op een sweater, maar wordt er meestal bovenop gedragen. De jas biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden.

Er goed gekleed en tegelijk ook trendy uitzien? Dat doe je in de soepel zittende sweatvesten voor mannen uit de Zalando collectie. Wanneer je een blik werpt op het aanbod, valt de grote verscheidenheid tussen de diverse sweatvesten voor mannen op. De kleuren, de taillering, knopen en de vorm van de rits; elk merk en elk type sweatvest onderscheidt zich op zijn eigen manier. Dit betekent dat je de sweatvesten voor mannen met tal van verschillende outfits kunt combineren. Dat is vooral erg makkelijk bij wisselvallig weer. Verdwijnt de zon achter de wolken dan rits jij snel je sweatvest dicht. Loopt de temperatuur weer op, dan trek je het sweatvest net zo snel weer uit. Alle sweatvesten voor mannen bestaan grotendeels uit katoen. Een heerlijke stof om te dragen en ook heel gemakkelijk om te wassen.

"Combineer sweatvesten voor mannen met trendy jeans en schoenen"

Naast draagcomfort verschaffen sweatvesten voor mannen je ook een look die gerust energiek genoemd mag worden. Je draagt ze heel ontspannen boven je slim fit jeans. Kies daarbij het liefst een tegengestelde kleur. Met lichte jeans onder een donker sweatvest of omgekeerd, creëer je in een handomdraai een trendy outfit. Bij voorkeur kleed je de sweatvesten voor mannen nog wat verder aan met coole accessoires. Een leren schoudertas of handtas zorgt voor een leuke twist en een metalen polshorloge maakt je outfit helemaal af. Denk ook na over mooie combinaties voor op je werk. Een stijlvol overhemd met vlotte stropdas, zorgen samen voor een serieus accent wanneer jij er één van de sweatvesten voor mannen open overheen draagt. Ook je schoenen pas je natuurlijk aan. Draag sportieve veterschoenen naar je werk en hippe sneakers in je vrije tijd. Bekijk gauw onze veelzijdige collectie sweatvesten voor mannen!

Relevante pagina's