Catalogus van Criminal Damage

Merk
Prijs
14
14
91
91
Gelegenheid
Nieuw binnen

40 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
Sweater - olive/multi T-shirt print - olive/black Sweater - pink/multi Jas - brown/olive AIRFORCE - Bomberjacks - sand AIRFORCE - Bomberjacks - stone ENZO - Sneakers hoog - nude AIRFORCE - Bomberjacks - khaki FOAM - Bomberjacks - black/khaki BLOOM - T-shirt print - black/multi FLEEK - Sweater - nude CAMDEN - Jeans Skinny Fit - black PAVEL - Hoodie - black/white BALLER - Sneakers hoog - nude Hoodie - olive/multi HAZE - T-shirt print - white/black

Een zelfverzekerde uitstraling bereik je moeiteloos met de urban streetwear van het merk Criminal Damage. Een uitgebreide collectie van geweldige kleding voor modebewuste heren en dames. Het merk vindt zijn oorsprong al in 1991 in Oost-Engeland en is sindsdien doorontwikkeld als trendsetter op het gebied van coole straatmode. Bij ons vind je regelrechte must haves, waarmee je een krachtige persoonlijkheid onderstreept. De fashionable items zijn stuk voor stuk stoer en comfortabel tegelijk. Hierdoor wordt een nonchalance gecreëerd die samenhangt met jouw levensstijl. Naast de typisch mannelijke en vrouwelijke artikelen zijn er ook items die beide sexen kunnen dragen.

"Straal kracht uit met de look van Criminal Damage!"

Met deze "crimineel" coole mode kan je een statement maken naar de buitenwereld. De kleding benadrukt je persoonlijkheid op een positieve manier. Een item dat hoog op de wishlist staat van de aanhangers van een urban style is de trainingsbroek. Met deze losse broeken kan je creatief bezig zijn, denk bijvoorbeeld aan de dancescene. Maar ook zijn ze fantastisch voor een chill moment thuis op de bank. Gecombineerd met de juiste sneakers uit het aanbod kan je zelfbewust de straat op. Completeer de look met een van de vele T-shirts of sweaters. De ene print is nog beter dan de andere: comics, fotoprints en teksten. Criminal Damage staat voor een krachtig design!