Regenjassen voor heren

Populaire filters
554 items weergegeven

Comfortabele regenjassen voor heren

Bij nat weer is het prettig als de kleding die je draagt droog blijft. Je kiest daarom voor comfortabele regenjassen voor heren.

Het model dat je kiest, pas je aan de gelegenheid aan. Op de fiets zit een kort, sportief jack prettig. Bij formele kleding, zoals bijvoorbeeld bij kostuums met bow ties, valt je keuze waarschijnlijk op een langere jas.

De regenjassen voor heren zijn waterafstotend en hebben vaak een capuchon. De sluiting bestaat uit een solide ritssluiting en in sommige modellen goed sluitende drukknopen over de ritssluiting.

Trendy kleuren voor de heren regenjas

Afhankelijk van je kledingstijl, kies je een passende heren regenjas. Je kunt hierbij gaan voor een neutrale kleur regenjas. Zwarte of beige regenjassen voor heren combineer je makkelijk bij iedere kledingstijl.

Wil je een beetje kleur geven aan een regenachtige dag, dan kijk je voor een heren regenjas in trendy en sprekende kleuren. Denk hierbij aan een gele, oranje of rode regenjas voor heren.

Natuurlijk mogen een paar waterdichte schoenen ook niet ontbreken. Zo weet je zeker dat je droog op je bestemming aankomt.

Een extra accent bij de regenjassen voor heren

Draag je liever geen capuchon als het regent? Dan kun je er ook voor kiezen om een extra accent bij de regenjassen voor heren aan te brengen in de vorm van een accessoire.

Dit doe je bijvoorbeeld door een van de goedkope hoeden uit de collectie bij Zalando te kiezen. Met een bucket hat of een pet met een klep aan de voorkant krijg je niet snel regen in je ogen. Je hoofd is tegelijk tegen de nattigheid beschermd.

Kies een kleur die overeenkomt met de kleur van je regenjas voor heren of ga voor een contrasterende kleur als opvallend detail. Bestel de regenjassen voor heren en de accessoires online bij Zalando en je bestelling wordt thuis bezorgd.