T-shirts & polo's voor heren

Populaire filters
451 items weergegeven

Armani T-shirts voor een puur stijlstatement

Armani T-shirts zijn van een andere orde. In lijn met de visie van Giorgio Armani kan je hier rekenen op finesse en kwaliteit. De Italiaanse ontwerper kwam, zag en overwon met een complete transformatie van de geraffineerde stijl waar Italie om bekend staat. Hij maakte klassiek modern en verhief stille luxe tot een stijlstatement.

Je kan Armani T-shirts gebruiken om een simpele outfit naar een nieuw niveau te tillen. Maar het vraagt wel om aandacht. Pak geen willekeurige spijkerbroek. Kies jeans uit die perfect passen en in de juiste lengte voor bij je Armani sneakers voor heren.

De uitzonderlijke allure van Armani heren T-shirts

Armani heren T-shirts kies je niet in vijf minuten uit. Deze collectie verdient het om jezelf de tijd te gunnen. Kijk naar de stijl en het silhouet en bestudeer de details. Ook de subtiele nuances in kleuren getuigen van een sterke designvisie. Was je nog op zoek naar een duidelijke definitie van casual chique, dan heb je hier je antwoord gevonden.

Wanneer je naar Armani T-shirts kijkt vraag je je soms af of dit wel het goede woord is. Niet om het basic witte T-shirt tekort te doen, maar dit lijkt in een ander universum te leven dan bijvoorbeeld een superzacht fijngebreid shirt in saliegroen dat valt alsof het op maat voor je is gemaakt. Match het zorgvuldig met die broeken voor heren die deze kwaliteit evenaren.

Sportief chique Armani T-shirts en polo’s

Armani T-shirts en polo’s brengen een sportief chique stijl naar de tennisbaan, en ver daarbuiten. Sport in stijl met tennis polo’s en match ze met bijpassende shorts. Zet een pet voor focus en voor fashion. Een designer zonnebril mag ook.

Voer de stijl door in je dagelijkse leven en draag Armani T-shirts en polo’s met een luxe, sportieve uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor broeken die een mix zijn tussen een retrotrainingsbroek en een klassieke pantalon. Armani is niet van het schreeuwen, maar de match tussen en zwart T-shirt en een neongroene broek heeft een verleidelijk verrassingseffect. Hou accessoires als horloges, zonnebril en tas verder ingetogen en classy.

Armani T-shirts voor heren voor on trend looks

Dat tijdloos en on trend elkaar niet bijten ontdek je met Armani T-shirts voor heren. Pak een relatief eenvoudig wit logo T-shirt in kortere en wijdere modellen met trendy bermudas met een smalle taille en iets wijdere pijpen. Draag ze met sneakers, wit, en sokken, ook wit of ga voor Armani slippers voor de niet te missen strandlook.

Armani poloshirts, met korte of lange mouwen, geven je ook de optie voor een professionele look. Kies voor glanzende en fijngebreide materialen en match de shirts met een zakelijke pantalon. Er hoeft geen jasje over, maar draag je je shirt in je broek, zorg dan voor een perfecte bandplooibroek of investeer in een mooie riem.