Het is tijd voor een Ice Watch

Ice Watch kwam, zag en overwon in een ongekend tempo de horlogemarkt. Met een kleurenspectrum zo groot als de regenboog, minimalistische modellen en supercomfortabele siliconen polsbandjes gingen deze horloges sneller over de toonbank dan toverballen in een snoepwinkel. Deze vrolijke horloges wakkeren nog altijd de verzamelwoede aan.

Waterbestendig, uniseks, simpel en zonder overbodige poespas, voor de minimalistische horloge minnende modeliefhebber is een basismodel Ice Watch perfect. Wie geen tijd of zin heeft om van alles in te stellen, is de eenvoud van Ice Watch het beste wat je kan vinden. Voor het sporten, op reis of voor dagelijkse variatie, deze horloges vrolijken alles op.

Uniseks horloges met karakter

Maak een stijlstatement met oversized behuizingen in felle kleuren, of val extra op in wit. Ook al heb je een fijne pols, grote horloges zitten met het juiste polsbandje net zo lekker als een klein klokje. En deze horloges mogen gezien worden. Met zoveel verschillende soorten wijzerplaten, behuizingen en polsbandjes er is meer keuze dan je in een heel leven dragen kan.

Ice Watch lanceert regelmatig nieuwe series, gebaseerd op verschillende stijlthema's. Ook glitter en glamour vind je er in alle soorten en maten. Dat simpel absoluut niet saai betekent, laat dit Belgische merk sinds het begin al zien. Het mat-siliconen polsbandje heeft inmiddels gezelschap gekregen van siliconen met een textiele uitstraling. Ook zijn er glanzend metalen modellen met een schakelpolsband. Het zijn de perfecte cadeautjes, voor jezelf of iemand anders.

Opvallende uurwerken voor om je pols

Ice Watch maakt heren, dames en uniseks collecties. Kies vrij, en complementeer eigen je stijl met een horloge wat jouw persoonlijkheid onderstreept. Horloges zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook de aangewezen fun factor onder accessoires.

Ice Watches kunnen over ter wereld worden gespot. De opvallende, vibrerende en levendige stijl van Ice Watch horloges hou je namelijk niet geheim. Stiekem hoop je dat iemand aan je vraagt hoe laat het is.