Jassen voor dames

Populaire filters
21.134 items weergegeven
barryxco
barryxco
barryxco·

Dan zijn er nog de hybride jassen, zoals de tussenjas, die een brug slaat tussen zon en regen. In Nederland met wisselvallig weer geen overbodige luxe. Nieuw is de terugkeer van de jasjurk: getailleerde lichte, lange jassen die je over je pantalons, jeans of rokken draagt. De sportievelingen onder ons worden rijkelijk voorzien in lichte sportjacks en de stevigere outdoorjassen, voor het zware werk. Wind, water en stijldicht.

Topjassen openen het nieuwe seizoen

Voor herfst en winter laat de catwalk veel wol zien en het duizelt van de ruiten. Mantels zijn lang en ruim en rijkelijk versierd met applicaties, patches en borduurwerk. Combineer dit met hoge laarzen, of zolang het weer het toestaat met blote benen en een enkellaars. De gewatteerde jas is een winterwarme musthave die ieder seizoen een kleine make-over krijgt, maar in zijn klassieke vorm altijd kan. Draag lange modellen over gestreepte blouses of jurken, met een pantalon en vintage sneakers.

Winterwarme mantels en de perfecte parka’s

De perfecte parka, het bomberjack en de poncho zijn ware stijlkameleons die ineens weer in nieuwe vorm opduiken. Zo kan een parka transformeren van vintage outdoor, met een romantische jurk en klompjes, naar cool urban, met zwarte skinny jeans, laarzen en een grote sjaal. Het bomberjack is niet alleen meer legergroen, maar kan in roze satijn iets verrassends toevoegen aan een plooirok. Poncho’s en omslagdoeken kunnen van etnisch en retro naar klassiek. Jouw jassen, jouw look.