Badmode voor dames

Populaire filters
4.111 items weergegeven

Merken die top badmode creëren zijn vaak geboren en getogen langs de kusten. De hoge taille shorts, luchtige broekpakjes en halternektops belichamen de levensstijl van witte stranden en eindeloze zomers van Australië tot Californië. Van surfbabes tot waternimfen, de stijlen zijn sportief, sexy en snel. Vintage invloeden maken de tailles hoger en de broekspijpjes lager voor een bevallige, romantische en supervrouwelijke look. Kies in deze stijl voor ruches en ruitjes, polkadots en poederige bloemenprints.

De beste badmode voor een spetterend stijlspel.

Niet iedereen verheugt zich op het nieuwe zwemseizoen. En dat is vooral omdat wij dames iets te streng zijn voor onszelf. Ontwerpers weten precies hoe ze de vrouwelijke vormen eren. Dus of je jezelf nu ziet als een appel of een peer, heb je lijf lief en ga met plezier je nieuwe bikini passen. Gekruiste banden maken tailles ranker, hoger uitgesneden broekjes laten je benen langer lijken. Prachtige plissé en voorgevormde cups verhullen en vullen op, en voor je het weet is alles perfect in balans.

Beter een badpak, een bikini, of dan maar allebei?

Topzwemmers gaan voor de serieuze sportbadpakken, die perfect zitten en intensief gedragen kunnen worden. Modemerken nemen zwemkleding naar hartenlust in hun zomercollectie op. Inspiratie komt van de catwalk resortstijlen en omarmt veel meer, zoals heerlijke strandaccessoires van badjassen tot frivole strandjurken. Geborduurde kaftans gooi je zo over je bikini voor een ijsje op de boulevard. Andersom neem je je chique zwarte badpak met je denimshorts mee de nacht in.