Filter1

La Perla
Catalogus

197 items weergegeven

La Perla

La Perla maakt betoverend mooie, luxe lingerie sinds het merk 60 jaar geleden door Ada Masotti werd opgericht. Gewaagde modellen, sensuele uitsnijdingen, opvallende details en uitdagende kleuren en materialen maken dat dit Italiaanse lingeriemerk tot de crème de la crème van de ondermode behoort. Deze pareltjes van lingeriesetjes vragen erom geshowd te worden!

Uitdagend en elegant met La Perla

Ben je op zoek naar luxe lingerie die jouw vrouwelijke vormen omhelst en sexy tot een nieuw niveau brengt? La Perla is het antwoord! De combinaties tussen luxueuze kant, glanzend satijn, superzachte zijde en doorschijnende tule maken elk item uniek, chic en ontzettend sexy. Of je nou voor een push-up bh, triangel bh, hipster of string kiest, je straalt pure vrouwelijkheid uit. Geef je zelfvertrouwen een boost door je uniek en sexy te voelen met een lingeriesetje van La Perla!

La Perla wil je laten zien!

La Perla maakt niet alleen lingerie, verfijnde negligés behoren ook tot de collectie. Deze elegante nachtjurkjes zijn al lang niet meer alleen voor in de slaapkamer, je draagt ze ook gewoon buitenshuis. De luxe creaties van La Perla zijn perfect voor een exclusief feest waar extravagantie een must is! Combineer de niets verhullende jurkjes met een paar hoge hakken, stijlvolle sieraden en jouw stralende persoonlijkheid en jij steelt zeker de show!