Hoodies voor dames

Populaire filters
8.674 items weergegeven

Wat is een hoodie? Een hoodie is een pull of sweater zonder ritssluiting. Typisch voor een hoodie is dat deze sweater een kap heeft een twee touwtjes om deze verder aan te spannen.

Had jij gedacht zo'n grote collectie dames hoodies bij ons aan te treffen? Je kijkt echt je ogen uit! Dames hoodies zijn sportief en casual. Ze zorgen precies voor de gewenste urban look. De modellen en kleuren van onze dames hoodies zijn heel gevarieerd. Ze zijn lang of kort, hebben soms steekzakken en vaak ook een coole print. Dames hoodies zijn mode items die je in jouw garderobe niet kunt missen. Ze zorgen voor een trendy outfit wanneer je daar zin in hebt of geven je een sportieve uitstraling.

"Dames hoodies houden je gemoedelijk warm"

Natuurlijk maak jij met je dames hoodies hippe combinaties. Draag ze boven slim fit jeans of kies er een edgy legging onder. Wij raden je aan om jouw dames hoodies op wisselende momenten te dragen. Je zult dan merken dat ze in te passen zijn in elke creatieve kledingstijl. Zo loop je er heel ontspannen mee door de stad of draag je hem na een sport sessie. Maar ook met vrienden op een terras of fietsend naar je werk komen ze goed van pas. Laat je verleiden door ons brede assortiment en vul je kledingkast met een paar dames hoodies

Meer truien