Shorts voor dames

Populaire filters
5.584 items weergegeven

Shorts voor dames

Laat je benen shinen in shorts voor dames! Want het is heus waar: je mag je pretty legs echt weleens aan de buitenwereld vertonen. Shorts voor dames maken je look nét even wat anders dan de rokjes en jurkjes die jij misschien het liefst draagt op warme dagen. En het grootste plezier? Ze zijn super easy te combineren!

Kies je favo shorts

Basic zwart of wit, vrolijk groen of blauw, of met een opvallende bloemenprint. Strakke spijkerstof, soepel katoen, of sportieve sweatstof. Shorts voor dames zijn er in allerlei kleuren en modellen. En zo kun je dus een heleboel verschillende outfits samenstellen. That’s the way we like it! Combineer bijvoorbeeld een shorts met fleurige print met een aan de onderkant geknoopte blouse. Helemaal perfect voor een dagje strand! Of go totally basic met een sportieve shorts en een simpel wit of grijs T-shirt. Liever meer opvallend? Combineer ‘m dan eens met een felgekleurd badpak eronder – voor de ultieme summer street style look!

Draag je shorts voor dames het hele jaar door!

Denk je dat shorts voor dames alleen voor warme zomerdagen zijn? Geen zorgen! Met een maillot of panty eronder kun je ze het hele jaar door dragen. Feest! Combineer bijvoorbeeld een strakke high waisted shorts met een kabelmaillot en een wollen truitje. Zo kom je ook de koudste dagen door in shorts voor dames. En daar zijn wij maar al te blij mee – we zouden namelijk écht geen half jaar zonder kunnen.

Relevante pagina's