Kleding

Kousen & sokken voor dames

Van sexy netkousen tot warme sokken, dameskousen horen in de sokkenla van elke damesgarderobe thuis. En of je nou voor een verleidelijke look gaat of toch liever voor een comfortabel geheel, bij ons vind je het allemaal.
Maat
Merk
Prijs
Kleur
Pasvormen
Print

1.094 artikelen

Sorteren op:
Op Maat filteren
19
22
23
26
27
30
31
32
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
One Size
XS
S
M
L
XL
XXL
19
22
23
26
27
30
31
32
Pagina 1 van 14

Kousen en sokken voor dames zijn er altijd al geweest. Hoe ver je ook terug bladert in de wereldgeschiedenis, er was altijd wel zoiets dat gebruikt werd als sok. Het is zelfs zo'n ingeburgerd item dat er tal van spreekwoorden zijn ontstaan waarin het kledingstuk terug te vinden is, zoals de 'oude sok' of de 'held op sokken'. Kousen en sokken voor dames zijn dan ook belangrijke basiselementen die er altijd moeten zijn. Dat wil niet zeggen dat je bij het kopen van kousen en sokken voor dames geen kwaliteitsverschil hebt. Kies je voor de betere kwaliteit, dan weet je zeker dat je altijd zorgeloos de dag door kunt brengen, met je voetjes gehuld in fijne stoffen. .

”Kousen en sokken voor dames blijven elegante items”

Ook op het gebied van kousen en sokken voor dames heeft de tijd niet stil gestaan. Designers komen telkens met nieuwe trendy items die nét wat beter zijn dan de vorige must-have. Zo zijn er sokken die naadloos zijn, waardoor je dat vervelende gevoel op de tenen niet hebt. Ook zijn er dempende sokken voor meer comfort en kousen met ultieme stretch. Op die manier is er ook op het gebied van kousen en sokken voor dames veel keus. Qua kleur is alles mogelijk, dus kies een neutrale of subtiele kleur voor sobere dagen en spring eruit met een fel kleurtje op topdagen. Wij zijn het dan ook helemaal eens met de volgende quote van Albus Dumpledore:

”One can never have enough socks .”

Relevante pagina's