Leggings voor dames

Populaire filters
5.231 items weergegeven

Legging

Wat is een legging? Een legging is een broek die strak om de benen zit. De legging kan zowel gedragen in de sportschool als in het dagelijkse leven.

Wij durven wel te zeggen dat de legging een van de beste mode-uitvindingen ooit is. Dit loeistrakke item dat hoogtijdagen beleefde in de jaren '80, siert namelijk nog steeds iedere vrouwengarderobe, waar hij ongeremd wordt gecombineerd met vele fashionable kledingstukken. En dan nog even wat praktische voordelen van dit fijne item op een rij. Hij is lekker warm en kan ook prima aan naar je yogaklas of hardlooprondje. En in tegenstelling tot haar broertje de maillot, kun je leggings het hele jaar aan, omdat je voeten en enkels indien gewenst bloot blijven. Je kunt 'm lekker basic houden in een effen kleur, of een fashion statement maken met een etnisch motief of een print van grafische vlakverdelingen. En hij past overal bij: jurkjes, tuniekjes, oversized shirts, slippertjes, sandalen, pumps, lange laarzen, sneakers...

"Leggings voor bij je fashionable seventies outfit of om lekker in te sporten "

Sommige boze tongen beweren dat de legging zijn beste tijd heeft gehad. Mooi niet: we zien 'm nog regelmatig op catwalks en in fashion magazines voorbij komen. Shamelessly shiny voor bij je on-trend seventies outfit bijvoorbeeld. Of lekker Ibiza-stijl in een etnische print met een tuniek en een paar leren sandalen. En dan zijn er nog leggings die je er tijdens het sporten fantastisch uit laten zien, en bovendien zorgen voor een comfortabel gevoel. Kortom: of je nu een handig fashion item zoekt om je garderobe mee aan te vullen, een fijne basic nog hebt voor onder jurkjes en tunieken of alleen op zoek bent naar een fijn broekje om in te sporten: de legging is en blijft een absolute musthave.

Relevante pagina's