4 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Omarm je innerlijke prinses met een feestjurk van Chi Chi London

Zoek je kleding voor een speciale gelegenheid? Dan zit je bij Chi Chi London helemaal goed. Het label is gespecialiseerd in dromerige cocktailjurken en chique galajurken voor jonge fashionista’s. Op je volgende feest val je gegarandeerd op in een van hun sprookjesachtige items.

Catwalkwaardige baljurken voor iedereen

Chi Chi London werd in 2013 opgericht door de broers Gio en Daniel Najar. Hun plan? De laatste mode van de catwalk naar de winkel brengen, voor een betaalbare prijs. Alle kleding wordt in Londen gecreëerd door een team jonge ontwerpers dat niet bang is iets nieuws te proberen.

De kleding van dit Britse label is feestelijk, extravagant en supervrouwelijk. De jurken zijn een feest voor het oog en laten je verfijnd en zelfverzekerd overkomen. Is je stijl meer romantisch, dan vind je vast iets moois tussen de bloemenprints en zachte kleuren. Mag het van jou een tikje dramatisch, dan heb je ruime keus uit jurken in diepe edelsteentinten, zoals paars, robijnrood, donkerblauw en smaragdgroen.

Schoenen waar Assepoester jaloers op zou worden

Er wordt veel zorg besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Dankzij de vloeiende stoffen voelt je kleding dan ook heerlijk aan. Bloemen, ruches en kant geven de jurken een elegante uitstraling. Veel van de jurken hebben een ingenomen taille en een uitwaaierende rok. Zo ontstaat er een zandloperfiguur en wordt je vrouwelijkheid nog verder benadrukt.

Chi Chi London maakt ook schoenen, die al net zo elegant en feestelijk zijn als de cocktail- en galajurken. Ze zijn beschikbaar in dezelfde pastel- en edelsteentinten. Vaak zijn ze versierd met glinsterende stenen of bloemmotieven. Perfect voor bij je sprookjesjurk.

Van romantische cocktailjurk tot chique galajurk

Ga je naar een gelegenheid die niet te formeel is, dan kun je een cocktailjurk dragen. De meeste cocktailjurken vallen net boven of onder de knie. Bij Chi Chi London hebben veel cocktailjurken kanten of gebloemde accenten, wat een dromerig effect geeft. Combineer je cocktailjurk met elegante, bijpassende schoenen. Hoge hakken zijn charmant, maar niet noodzakelijk.

Galajurken worden bij formelere gelegenheden gedragen en zijn lang, vaak zelfs tot op de grond. De dramatische edelsteentinten zijn natuurlijk prachtig voor de avond, maar kies in ieder geval voor de kleur (en vorm) die bij je past en waar je je goed in voelt. Hoge hakken passen helemaal bij een prinses in haar galajurk.